Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Października 28, 2014, 07:40:20 » |
|
Jeżeli będzie to typowa debata przedwyborcza, to najważniejsze powinno pozostawać swojego rodzaju porównanie programów kandydatów. Problem w tym, że nie wszyscy mają konkretne plany i trudno jest o dużą ilość konkretnych pomysłów w naszych realiach. Trochę inaczej sprawa przedstawia się, jeśli sprawy wyborcze będą stanowiły tylko część debaty. Wtedy możemy rozmawiać i o samorządach(co według mnie jest u nas najciekawsze) i o kreacji klimatu oraz kultury i o polityce zagranicznej i o pozyskiwaniu nowych obywateli i pewnie o czymś jeszcze.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #16 : Października 29, 2014, 08:26:19 » |
|
Ja to widzę tak:
Spiker pyta się o coś, co wymaga dłuższej wypowiedzi, a następnie inni kandydaci zadają pytania. Taką o to mam myśl jakby to miało wyglądać.
Co Wy na takie rozwiązanie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #17 : Października 29, 2014, 09:13:28 » |
|
Mnie pasuje. To kiedy się umawiamy na skype czy czymś? Tak żeby byli wszyscy.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Października 29, 2014, 09:23:30 » |
|
Może najpierw ustalmy kto były zainteresowany, a według mnie do tego trzeba rzeczywistego zaprezentowania, przez organizatora, programu debaty.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #19 : Października 29, 2014, 09:53:39 » |
|
Ważne żeby było na żywo i autentycznie.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Października 29, 2014, 10:25:40 » |
|
Ważne żeby było na żywo i autentycznie. Oczywiście jest to bardzo ważne ale równie ważne jest aby debata nie była w stu procentach zaimprowizowana. Mówię o sytuacjach typu: ,,Dzień dobry... yyy... no... to ja może... yyy... zacznę od pytania... yyy... Co pan lubi jeść?" Dlatego właśnie drążę temat ogólnego planu debaty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #21 : Października 30, 2014, 07:57:32 » |
|
no ja jestem bardzo chetny. powoli wracam do życia, po ciezkiej dwutygodniowej biegunce złosliwej
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopada 03, 2014, 06:30:33 » |
|
Spróbuję to ogarnąć Ciecieradzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 05, 2014, 04:28:39 » |
|
A więc, odbędzie się?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 05, 2014, 06:11:11 » |
|
Właśnie, ja uprzedzam że wyjeżdżam na czas wyborów (od niedzieli rano do wtorkowego popołudnia).
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 05, 2014, 08:02:25 » |
|
W takim razie może przedłużmy termin wyborów o jeden dzień. Z doświadczenia wiemy, że podczas Twoich nieobecności pojawia się problem ze sprawnym przeprowadzeniem wyborów. Co prawda wtorkowe popołudnie daje właściwie stuprocentową możliwość oddania głosu(tj. wcześniej mogą wystąpić problemy z kontaktem), jednak wtorkowa nieobecność jakiegoś obywatela może komuś pokrzyżować plany wzięcia czynnego udziału w wyborach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 06, 2014, 07:23:29 » |
|
Przepraszam za zamieszanie, ale z powodów osobistych zostałem zmuszony do przerwania prac nad debatą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lutego 01, 2015, 11:30:58 » |
|
Dobrze byłoby, żeby takowa się odbyła. W ostateczności mogę zająć się organizacją debaty jako szef Stimme TV. Dotyczyłoby ogólnej sytuacji w kraju i zagranicą. Czy ktoś byłby chętny na taką debatę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lutego 02, 2015, 09:00:26 » |
|
Temat debaty jest trochę nieaktualny. W pierwotnym założeniu miała być przedwyborcza, co miałoby sens, a teraz trudniej będzie rozmawiać o konkretach. Mimo wszystko mógłbym wziąć w niej udział, pod warunkiem, że jej myśl przewodnia będzie powiązana z tematem, na który mam coś do powiedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|