|
Nikolai Petrović
Gość
|
 |
« Odpowiedz #540 : Sierpnia 07, 2014, 09:43:18 » |
|
Jeśli chodzi o I Wojnę Światową, to uwierzcie mi.  Wolelibyście brać udział w DWŚ, niż w PWŚ. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #542 : Sierpnia 16, 2014, 03:56:56 » |
|
Jeżeli już o krowach mowa, to w Chełmsku byłam. I nasz ukochany napis dot. frarów już zmyto albo zamalowano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #543 : Sierpnia 16, 2014, 06:26:51 » |
|
Ja właśnie wróciłem z Jury, gdzie przebywałem na plenerze artystycznym jako wybitny pisarz ikon.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #545 : Sierpnia 19, 2014, 06:34:19 » |
|
W zasadzie to nasze Siły Zbrojne potrzebują jakiejś muzyki, żeby nie wyszły jakieś kwasy.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #546 : Sierpnia 19, 2014, 07:14:41 » |
|
Prawda, coś na kształt chóru Armii Czerwonej.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #547 : Września 17, 2014, 06:49:11 » |
|
Proszę nie traktować mojej nienawiści do wszystkiego i zmianę stron na serio  To wszystko jest związane z obecną sytuacją w Królestwie i naśmiewaniu się z nowych obywateli.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #548 : Września 21, 2014, 08:19:35 » |
|
Jakiż poziom merytoryczny. Nawet w znanym każdemu ZSKHiW mają lepsze argumenty i toczą bardziej merytoryczne dyskusje. Niech pan nie plugawi tego zacnego forum swoimi sformułowaniami. Nawet Wandejczycy takich nie używają bez powodu.~Michel d'Agnou-Michalski Jestem dumny  Nawet za granicą chwalą nas za poziom wypowiedzi. http://forum.dreamland.net.pl/viewtopic.php?f=143&t=4111
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #549 : Września 21, 2014, 08:23:08 » |
|
Faktycznie, tak chwalą że głowa mała, Tobiaszu..
eyeyey, co robi cytat w dyskusjach realnych?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 21, 2014, 08:36:38 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #550 : Września 21, 2014, 08:36:30 » |
|
Widzę, że ta śmieszna II RP toczy jakąś wojnę "z Niemcami." Pomijając, iż z północy otacza ich właśnie Siedmiogród, a dokładniej Pruska Republika Siedmiogrodzka 
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #551 : Września 21, 2014, 08:50:14 » |
|
Widzę, że ta śmieszna II RP toczy jakąś wojnę "z Niemcami." Pomijając, iż z północy otacza ich właśnie Siedmiogród, a dokładniej Pruska Republika Siedmiogrodzka  A nie z "Sowietami" czyli Bialenią? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #552 : Września 21, 2014, 08:52:42 » |
|
Może też mają portal do świata realnego, w dodatku do przeszłości realnej. W końcu my też nie graniczymy z Hameryką.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #553 : Września 21, 2014, 09:45:58 » |
|
Jak by ktoś nie wiedział, nie widział na Facebooku, nie oglądał w telewizji, nie słyszał odgłosów z okolicznych barów Polacy wygrali mistrzostwa świata w siatkówce. Ciężki mecz, ale wygrany.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #554 : Września 21, 2014, 10:20:00 » |
|
A za cztery lata Hirschberg mistrzem świata! jeszcze pokażemy tym bezczelnym polakom.
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|