|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #300 : Marca 21, 2013, 09:17:05 » |
|
Cóż, również niezbyt kocham małe dzieci, niektórych faktycznie po prostu nie cierpię. Posiadam kuzynkę rok starszą od Derikorowej, jednakże z uwagi na fakt, iż od urodzenia wychowywała się pod znaczącym wpływem mojej skromnej osoby, jest w miarę normalna i potrafi nawet wymówić pełną nazwę ZSKHiW, a także zna podstawowe fakty dot. Rosji, moich i Ciecierada znajomych oraz historii powszechnej. Oczywiście wpływu tzw. popkultury na małe dzieci nie można wytępić- ci co nie mają 19... w dacie urodzenia to już inne istoty. A te kreskówki to faktycznie dziadostwo mangowo-pokemonowe dewiacje bandyckie! Trzeba je zniszczyć. Na koniec mogłeś dodać co ją wygoniło. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2013, 03:21:10 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #302 : Marca 21, 2013, 12:24:33 » |
|
A Zasady Parlamentu jakoś zadziałały? Z pięć-dziesięć minut to czytałem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #304 : Marca 21, 2013, 03:13:38 » |
|
A ludzie wiedzą o kim piszesz jeśli określasz go realnym imieniem?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #305 : Marca 21, 2013, 03:14:42 » |
|
Uuu jaki fail Król zrobił.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #306 : Marca 21, 2013, 03:21:42 » |
|
Ależ te dyskusje o realu deprawują. Poprawione. Tak czy inaczej nie byłem chyba pierwszy. Sry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #307 : Marca 21, 2013, 03:25:34 » |
|
Mi tam nie przeszkadzało, tylko nie wydaje mi się, żeby ktoś oprócz Ciebie wiedział jak się nazywam w realu(znaczy się do teraz), więc nikt nie miałby pojęcia o czym mówisz.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #308 : Marca 21, 2013, 03:29:37 » |
|
Ciecieradzie jeszcze ja wiedziałem jak się nazywasz w realu
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #309 : Marca 21, 2013, 03:30:50 » |
|
No tak, zapomniałem o Tobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kleks Ambroży
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #310 : Marca 21, 2013, 04:46:30 » |
|
HE HE HE ja też wiem jak się nazywasz ;p Król mi powiedział 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #311 : Marca 21, 2013, 04:57:21 » |
|
Ja tam nie mam nic do ukrycia, z wyjątkiem moich działań w KGB, których wyjawiać nie mogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #312 : Marca 21, 2013, 06:43:24 » |
|
I tak to ja włamałem się do Twojego prysznica i go okupowałem, a nie odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #313 : Marca 21, 2013, 07:14:28 » |
|
Nie rozumiem tych twoich dowcipów.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #314 : Marca 21, 2013, 07:19:59 » |
|
Zrozumieć może to najwyżej 18 osób.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|