|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #286 : Marca 15, 2013, 11:11:42 » |
|
Raczej maronita, Koptowie to osobny Kościół. Jest mnóstwo Kościołów wschodnich w ramach katolickiego, których głowy są zazwyczaj kardynałami-patriarchami.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #287 : Marca 16, 2013, 12:11:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #289 : Marca 18, 2013, 06:27:29 » |
|
Ciekawie się robi, przynajmniej jest lepiej od Benedykta. Wydaje mi się jednak, że każdy papież próbuje zrobić z siebie Jana Pawła.
W kraju nadal ciągną sprawę tej Mamy Madzi. Te tabloidy zaczynają mnie wkurzać, cokolwiek artykułu "W tym roku nie będzie truskawek" nigdy nie zapomnę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #290 : Marca 18, 2013, 06:37:43 » |
|
W radiu Matka Madzi, w telewizji Matka Madzi, w gazecie Matka Madzie, w internecie Matka Madzi, boje się otworzyć konserwę.
A ja preferuję artykuł: ,,Dzięki żabom przestałem pić". Jest to jedyny ze znanych artykułów, na który się osobiście natknąłem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #291 : Marca 18, 2013, 06:41:18 » |
|
Najlepsze były o kiełbasie krakowskiej, czajniku grozy oraz tekst pt "Mąż orał mną pole". Niezłe jest także to o krasnoludkach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #292 : Marca 18, 2013, 06:47:50 » |
|
Fajne są też klasyki jak ,,Nie śpię bo trzymam kredens" ,,Kurz złamał mi rękę" ,,Kosmici mnie oszukali". Mimo, że jedynie w internecie je widziałem, a natknąłem sam właśnie na ten o żabach jedynie, to te też mi się podobają.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #293 : Marca 18, 2013, 07:21:44 » |
|
W sumie to muszę czasem kupować sobie jakiś szmatławiec, EA zaczyna mnie nudzić. Niezła jest ponoć "GP Codziennie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #294 : Marca 18, 2013, 08:02:34 » |
|
EA jest nudne odkąd nie ma w nim teorii spiskowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #295 : Marca 18, 2013, 08:06:58 » |
|
Ostatnio przez dłuższy czas nie było nic o matce Madzi. Dopiero teraz do tego wrócili. Za to od bardzo dawna nie było mowy o Smoleńsku. Ale to się wkrótce zmieni bo nadchodzi rocznica.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #296 : Marca 18, 2013, 08:16:22 » |
|
My z Budzimirem i Septimusem spotkaliśmy kiedyś Joannę.
W kwietniu wybieram się do Warszawy, szkoda, że dopiero 12.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #297 : Marca 20, 2013, 06:53:37 » |
|
Podróżując w guglu znalazłem zabawne położenie granicy gdzieś w gminie Swatycze. W sumie szkoda, że u nas na Zachodzie już nie ma granicy. Miło wspominałem niemieckich i czeskich celników.
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #298 : Marca 20, 2013, 07:13:15 » |
|
Bardzo dobrze, że już nie stoją na granicy. Uczciwym ludziom życie utrudniali. Z Biblii wiemy że wszyscy urzędnicy celni są źli.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #299 : Marca 20, 2013, 09:14:55 » |
|
Nie takie rzeczy z Laszkiem w GE znajdowaliśmy.
Dzisiaj do mojego pokoju zawitała ośmioletnia kuzynka. Kurwa, jak ja nienawidzę dzieci. To gówno stało i wrzeszczało bez najmniejszego pierdolonego powodu, ba, tak samo z siebie próbowało mnie uderzyć. Laszk poniekąd był świadkiem małej części tej wizyty. Jakiś cudem nie wybuchłem, głównie dlatego, że starałem się zapomnieć o jej istnieniu i grać z wyżej wspomnianym Młynariewem jakby nigdy nic. Jak tak myślę to jednak tego żałuje, jak nie zna szacunku to powinna poznać smak strachu. Zachowywała się jak jakieś pojebane postacie z kreskówki, którą musiałem jej znaleźć. To chyba błędne koło. Człowiek dla spokoju puszcza takiemu dziecku kreskówkę, a te bierze z niej przykład, robi się coraz bardziej niegrzeczne, jest częściej usadzane przed telewizorem i ogląda więcej odmóżdżającego badziewia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2013, 02:22:54 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|