|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #255 : Lutego 05, 2013, 10:21:49 » |
|
PiS "zrobi wszystko aby zdobyć władzę". Chyba pucz się szykuje.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #256 : Lutego 05, 2013, 03:12:32 » |
|
W Paragwaju od razu rząd poprosił o międzynarodową komisję. Nie jestem za wersją zamachu, ale takie coś sprawia wrażenie, że tam rząd bardziej stara się o wyjaśnienie katastrofy (inna sprawa, że tam zginął tylko kandydat na prezydenta i chyba pilot. Tutaj zginęło 96 osób.)
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #257 : Lutego 05, 2013, 07:40:49 » |
|
Kto miałby powołać tą komisję? Unia raczej nie (Moja Kochanka jej nie uznaje). ONZ chyba nie rozpatruje zazwyczaj takich spraw. Polsko-rosyjska komisja, hmmm z towarzyszką generał Anodiną?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #258 : Marca 11, 2013, 07:25:13 » |
|
Un ma jak widzę fazę, ciekawe czy coś więcej z tego wyniknie...
W kwestii konklawe to mam nadzieję na liberała, ale marne na to szanse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #260 : Marca 11, 2013, 07:37:23 » |
|
A żeby był Murzyn.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #261 : Marca 11, 2013, 07:41:43 » |
|
Mógłby być. Po pierwsze będzie coś nowego, po drugie katolicyzm w dyżej mierze został wypaczony bo przez dobrobyt się ludziom w dupach przewraca. Murzyn jest z Afryki, więc mam nadzieję, że dużą wagę przyłoży do negatywnych zjawisk jak głód itd, a tym sposobem będzie dążył do zbudowania Kościoła dla Boga i Ludzi, przykładając wagę do tych bardzo ludzkich spraw.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #263 : Marca 11, 2013, 08:27:22 » |
|
Jak Scola to dobrze, bowiem liberał. Co do Murzyna to chodzi Wam zapewne o tego z Ghany. Ja tam wolałbym nie, gdyż ostatnio coś dziwnego o gejach palnął.
W ogóle to powinni wymyślić jakiś bardziej nowoczesny sposób wyboru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #264 : Marca 11, 2013, 08:33:00 » |
|
A gdyby znów był POLAK papieżem.Podobno jest 4 kardynałów.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #265 : Marca 11, 2013, 08:34:24 » |
|
Może poprzez ilość lajków na facebooku niech wybierają? A nie wydaje mi się, że jakikolwiek Polak zostanie papieżem w ciągu najbliższych 50 lat powiedzmy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #266 : Marca 11, 2013, 08:38:17 » |
|
Za niedługo wszystko będzie jasne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #267 : Marca 11, 2013, 08:38:44 » |
|
Jak kardynał z Ghany wygra, to wszystkie moherowe babcie się wściekną.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #268 : Marca 11, 2013, 08:51:35 » |
|
I dobrze, aczkolwiek bardziej liczyłbym na tych takich neonazistów z NOP-u. Wśród Polaków to tylko Nycz rozsądny, ale liberał więc nie wybiorą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #269 : Marca 13, 2013, 08:05:33 » |
|
Znudziło mi się czekanie na papieża. Czas na ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|