|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #181 : Listopada 30, 2012, 01:10:51 » |
|
Rzeczywiście dziwne. Już o tym dziadostwie "1920" więcej było słychać. Masz jakiś trailer?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #182 : Listopada 30, 2012, 11:30:55 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=nOGsB9dORBgZdecydowanie najlepszy z tych co się ukazały. A ta cisza w internetach rzeczywiście zastanawiająca.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #183 : Grudnia 02, 2012, 04:18:40 » |
|
PLO4 już jest. Ma ktoś? Ja na razie jedynie przejrzałem kilka stron.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #185 : Grudnia 02, 2012, 06:10:06 » |
|
Ja mam i przeczytałem 230 stron.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #186 : Grudnia 05, 2012, 04:41:01 » |
|
Rocznica zamachu na Narutowicza się zbliża. NOP chce aby Niewiadomski był patronem szkół.  Ponoć mają jakąś śmieszną stronę na fejsbuku. Co mniej radosne skrajna prawica zyskuje popularność wśród młodzieży.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #187 : Grudnia 20, 2012, 05:08:18 » |
|
Zabawni ci pisowcy z "racz nam zwrócić Panie". Byłem w Niemczech i tam Jarek jest postrzegany jako zły człowiek i "grosser Nazionalist". Za to lubią tam Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #189 : Grudnia 20, 2012, 06:04:55 » |
|
Zabawni ci pisowcy z "racz nam zwrócić Panie". Byłem w Niemczech i tam Jarek jest postrzegany jako zły człowiek i "grosser Nazionalist". Za to lubią tam Tuska.
Ta, a w Imperium Rosyjskim lubiano Stanisława Augusta Poniatowskiego, a nie lubiano Konfederatów Barskich. Czy to świadczy o tym kto ma rację? 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #190 : Grudnia 20, 2012, 06:12:09 » |
|
Tu akurat mówimy o reakcjach władców Rosji. Wątpię czy wieśniacy z XVIII-wiecznego Zamosza wiedzieli cokolwiek o Poniatowskim. Nie świadczy to oczywiście o racji, lecz o nastrojach za granicą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #191 : Grudnia 30, 2012, 11:17:48 » |
|
Był ktoś, poza mną, na Hobbicie? Moim zdaniem nawet niezły, lecz spodziewałem się czegoś lepszego. I tak ten radziecki jest słuszniejszy.
Co do Grzędowicza to zacząłem czytać- początek nieco męczący (prawdopodobnie dlatego, że musiałem sobie poprzypominać kto jest kim). Potem (mniej więcej od 100 strony) już mnie wciągnęło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #192 : Stycznia 04, 2013, 11:24:05 » |
|
Grzeczne dzieci to poszły spać po 23.00, a ja jestem królem i nie muszę!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #193 : Stycznia 05, 2013, 10:52:53 » |
|
Ja poszedłem spać gdzieś o 1-2. W każdym razie nie liczyłem czasu- wczoraj 3 rozdziały PLO4 przeczytałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #194 : Stycznia 05, 2013, 06:37:47 » |
|
W łóżku się nie liczy!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|