|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #121 : Października 20, 2012, 07:06:14 » |
|
Lektor akurat często jest. Przynajmniej w DKF-ach. Serial z chęcią obejrzę, acz wolę głupie filmy od głupich seriali. Chociaż w sumie... to przedawkowanie patriotyzmu w "1920. Wojnie i miłości" się też jakoś oglądało.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #123 : Października 21, 2012, 12:43:21 » |
|
Taki słaby film, a twórcy zarobili na nas prawie 40 zł...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #124 : Października 21, 2012, 12:53:08 » |
|
Faktycznie. Mimo to podatnik włoski ma większe powody do rozpaczy. Już wiemy dlaczego mają takie problemy finansowe.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #125 : Października 21, 2012, 02:35:32 » |
|
Ja nie ogladalłem tego filmu ale Pana Hofmana to w domu mam "Ogniem i mieczem" - to jest TRYLOGIA, każdy to musi przeczytać w starszych klasach wszyscy to umiec muszą umieć na pamieć. Film mi sie bardzo podobal tylko on strasznie dlugi jest ale tam Huzaria (ja bardzo lubie huzarie) Wy oglądaliście terz ten film? Polecam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #126 : Października 21, 2012, 02:46:23 » |
|
Nie oglądałem. I od huzarii wolę Bojowych Chłopów Pańszczyźnianych.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #127 : Października 21, 2012, 08:12:11 » |
|
Ja w tej chwili nie pamiętam dokładnie, ale może niektóre sceny widziałem. Na pewno całego nie oglądałem. To jest pierwsza część Trylogii, a nie trylogia, tak a propos. Ponoć husaria w "Bitwie" też nienajlepiej zrobiona była, prawda to?
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #128 : Października 21, 2012, 08:14:31 » |
|
Pomijając złotą zbroję Jana Jaimie'a Lannistera-Sobieskiego i dziwne sytuacje z lancami to nawet ujdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #129 : Października 23, 2012, 01:36:36 » |
|
Szarża husarii trwała na filmie jakąś minutę, więc za dużo nie można o niej powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #130 : Października 23, 2012, 03:54:04 » |
|
Ale w cudowny sposób zdobyli godło polski z '27! To tak jakbym był w posiadaniu flagi ZSKHiW z roku 2304!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #133 : Października 27, 2012, 11:36:01 » |
|
25 stopni? Temperaturę trzeba w cieniu sprawdzać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|