Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Września 21, 2014, 01:46:14 » |
|
eee, sytuacja jest poważna więc będe się streszczał. posiadam potężny artefakt " beret kontrolujący śmierć/pachnący śmiercią" i teoretycznie mógłbym przywrócić nim Laszka do życia. jednak do tego potrzebuje odzyskania jego {niepoćwiartowanych } zwłok. i paczki wilgotnych chusteczek. paczkę sam sobie załatwie. ale zwłoki należy odzyskać. liczę na kochających naszego wielebnego poddanych i szczyty władzy
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #2 : Września 21, 2014, 04:24:11 » |
|
Musimy odzyskać Laszka! Bez niego nasza ojczyzna upadnie!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 21, 2014, 04:38:53 » |
|
Dokładnie. Musimy je zmumifikować i wystawić na światło dzienne, aby przyszłe pokolenia mogły spojrzeć mu w twarz tak jak my!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Griszka Otriepiew
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 21, 2014, 04:46:34 » |
|
Proponuję aby komisarz dyplomacji napisał do nich oficjalną notę w tej sprawie. Obiecajmy pokój w zamian za ciało Laszka i 2 tony platyny.
|
|
|
|
|
|
Profesor freonologii i licencjonowany operator walca drogowego
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 21, 2014, 10:16:16 » |
|
Wypłaćmy im jak Bolesław chrobry, tyle złota ile ważyło ciało naszego ukochanego premiera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 21, 2014, 10:54:47 » |
|
Proponuję aby komisarz dyplomacji napisał do nich oficjalną notę w tej sprawie. Obiecajmy pokój w zamian za ciało Laszka i 2 tony platyny.
Napisałbym, ale każdy mieszkaniec ZSKHiW ma tam bana.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 21, 2014, 11:05:32 » |
|
Proponuje w takim razie by sprawą zajął się " wydział XXX ", sekretna grupa zajmująca sie zjawiskiem paranormalnym znanym jako " świat realny ". niech ktoś z tej organizacji napisze do władz RB drogą "mailową"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 22, 2014, 02:03:12 » |
|
Ja nie mam tam bana zapewne z racji, iż jestem Siedmiogrodzianinem. Mogę wystąpić jako mediator między ZSKHiW a RB, gdyż zawsze uważałem ZSKHiW za sojusznika.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 22, 2014, 03:20:17 » |
|
Ja nie mam tam bana zapewne z racji, iż jestem Siedmiogrodzianinem. Mogę wystąpić jako mediator między ZSKHiW a RB, gdyż zawsze uważałem ZSKHiW za sojusznika.
Słusznie. Udzielam ci zgody jako Komisarz ds. Dyplomacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 22, 2014, 04:38:30 » |
|
Więc jakie są szczegóły dot. wykupienia ciała i inne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : Września 22, 2014, 05:35:49 » |
|
Proponuję im dać gwarancję tego, iż nie będziemy już nigdy wchodzić na ich forum i przeprosić za jednostronną wojnę. Tyle wystarczy aby się zgodzili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 22, 2014, 06:11:38 » |
|
Wysłane, czekam na odzew. http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=1688.msg16659#newJeżeli ugoda zostanie zaakceptowana, ciało trafi najpierw w ręce Siedmiogrodu, aby nie prowokować dalszych starć między RB a ZSKHiW. Następnie wyślemy je do Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : Września 22, 2014, 06:18:59 » |
|
Nie wiem jak reszta, ale ja nie mogę zobaczyć, ponieważ mam bana. Mógłbyś wysłać screena towarzyszu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 22, 2014, 06:31:54 » |
|
 Odpowiedź kogoś, jakiegoś, nie wiem kogo: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|