Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #15 : Września 18, 2014, 08:45:38 » |
|
Hahahahaha takiej zabawny dawno nie miałem. Powinien pan pracować w cyrku!
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #16 : Września 18, 2014, 08:47:28 » |
|
Zgadzam się z przedmówcą.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 18, 2014, 08:49:01 » |
|
Proszę o wyrozumiałość dla nowego mieszkańca. Jeszcze się wyrobi. Arbuzie, na walkę przyjdzie czas później. Na razie ruszaj na budowę swojego domu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #18 : Września 18, 2014, 08:50:11 » |
|
Znowu burdel. Potem się dziwicie, że nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #19 : Września 18, 2014, 08:50:21 » |
|
Arbuz niesie pojednanie między Ignacym a Tobiaszem. To piękne... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 18, 2014, 08:51:06 » |
|
MAM SIE WYPRZEĆ ŚWIĘTOŚCI, BO KUPIŁEM SOBIE NOWY DOM?, CÓŻ TO ZA... MATERIALISTYCZNE PODEJŚCIE, KSIĘGA NIE JEST ZADOWOLONA A BERET ŚMIERDZI AGRESYWNIE
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : Września 18, 2014, 08:52:07 » |
|
MAM SIE WYPRZEĆ ŚWIĘTOŚCI, BO KUPIŁEM SOBIE NOWY DOM?, CÓŻ TO ZA... MATERIALISTYCZNE PODEJŚCIE, KSIĘGA NIE JEST ZADOWOLONA A BERET ŚMIERDZI AGRESYWNIE
Twój dom jest brzydki, wybacz.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 18, 2014, 08:53:00 » |
|
Zacznij pisać normalnymi literami, bo mam dość dużych, jak pewnie wszyscy. Kto za?
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 18, 2014, 08:53:49 » |
|
Już buduje się nowy i ładniejszy. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Września 18, 2014, 08:56:30 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #24 : Września 18, 2014, 08:54:28 » |
|
Sorry, Dworek Partyzantów i tak ładniejszy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : Września 18, 2014, 08:54:39 » |
|
już buduje sie nowy i ładniejszy
O ten mi chodziło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #26 : Września 18, 2014, 08:55:14 » |
|
Ja bym polecił stronę na Dumblryju: POLISZ ARKITEKCZER.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 18, 2014, 08:56:03 » |
|
Kurcze, nie jedźcie tak po nim, bo mi go żal.  W mej ojczyźnie z taką wyobraźnią nadałbyś się na hmm... drukowanie nowych numerów Robotniczej. Wtedy żadna księga cię nie opęta!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #28 : Września 18, 2014, 08:56:46 » |
|
Moi wierni doradcy mówią bym na razie ochłonął i dał sobie na razie spokój z księgą. Jako iż nie znalazłem szerokiego poparcia zastosuje się do ich rady i postaram się bardziej zaklimatyzować. Skoro faktycznie księga nie jest ceniona wycofam się. niestety , jestem zmuszony przeprosić wszystkich którzy poczuli się urażeni moim atakowaniem ich wiary. Na razie postaram się od tego wstrzymać i żyć jak normalny pokojowy miszkaniec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 18, 2014, 08:58:45 » |
|
Moi wierni doradcy mówią bym na razie ochłonął i dał sobie na razie spokój z księgą. Jako iż nie znalazłem szerokiego poparcia zastosuje się do ich rady i postaram się bardziej zaklimatyzować. Skoro faktycznie księga nie jest ceniona wycofam się. niestety , jestem zmuszony przeprosić wszystkich którzy poczuli się urażeni moim atakowaniem ich wiary. Na razie postaram się od tego wstrzymać i żyć jak normalny pokojowy miszkaniec.
OBY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|