Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Września 16, 2014, 09:55:16 » |
|
jestem biednym robotnikiem z polski któremu nie płacą za nie robienie rzeczy. mam śmieszny berecik pachnący śmiercią. i lubię pewną osobę w czerwonym garniturze. myślę że to tyle co trzeba o mnie wiedzieć. bo jak wiadomo lub nie, jestem osobą dość znaną. Na początek mam bardzo skromne ambicje i moim celem jest jedynie zniszczenie tej organizacji poprzez przejęcie władzy wraz ze związkiem zawodowym " uczniowie technikum", zrzeszającym uczniów liceum do których się nie zaliczam, i wymordowanie wszystkich obywateli. ale nie martwcie się bo to dopiero później. tak czy siak. mam nadzieje że będziemy się miło dogadywać i szybko zaakceptujecie moją wyższość. wszyscy którzy mnie znają dobrze wiedzą iż jestem osobą, ciepłą, mądrą i racjonalną. tja... to chyba tyle. acha i poza tym, moim miejscem zamieszkania jest laszkberg, i miszkanie wynajęte przez wielkiego Laszka który jest obecnie moim wprowadzicielem, mentorem i nauczycielem. tak. to wystarczy. z bogiem.
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #1 : Września 16, 2014, 10:03:47 » |
|
z bogiem.
Dałbym Kwadratowe Koło Budzimira jako wielką odpowiedź, ale nie mogę znaleźć odpowiedniej grafiki. Tak czy siak radzę uważać, bo Laszk ten tego no... albo nie, dam to na PW
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #3 : Września 17, 2014, 04:03:10 » |
|
z wielką chęcią mości królu. ale tylko na szanownym stanowisku prawie naczelnego generała połączonych rodzajów sił zbrojnych Hirschbergii i Weerelandu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Września 17, 2014, 04:15:08 » |
|
Czy towarzysz ceni Hirschberskie piwa?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Września 17, 2014, 04:53:36 » |
|
jak matkę własną a nawet bardziej. czy to propozycja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Września 17, 2014, 04:58:15 » |
|
Chodzi o to, że muszę mieć pewność, iż ma towarzysz świadomość faktu, że prawie robi wielką różnicę. Poza tym propozycję przyjmuję.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Września 17, 2014, 07:33:15 » |
|
Dzień dobry panie Arbuzie. Przed wymordowaniem wszystkich obywateli radzę postarać się o obywatelstwo i założyć sobie konto bankowe, a także znaleźć legalną pracę. A tak poza tym widzę, że już się odnalazłeś w naszych skromnych realiach.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 17, 2014, 07:39:08 » |
|
stałą pracę już se znalazłem. zostałem przywódca terrorystycznej organizacji religijnej. i przy okazji najwyższym kapłanem tej religii. i nie zamierzam już mordować. tylko nawracać. słowem i gwałtem. a o obywatelstwo zwrócę się jutro jako iż jako celebryta , zasługuje na nie już od trzeciego dnia. niedługo , jak moja organizacja zacznie handlować uciętymi członkami niewiernych, wyprowadzę sie od ciebie laszku i postawię własną rezydencje. poza tym, dziękuje za ciepłe słowo dotyczące mej asymilacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #9 : Września 17, 2014, 07:47:47 » |
|
w sumie boję się czytać tekstów, w których nie ma wielkich liter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #10 : Września 17, 2014, 07:54:56 » |
|
JEŚLI szanowny król dołączy do nowej jedynej słusznej religii to dostanie tyle wielkich LITER ILE TYLKO ZECHCE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #12 : Września 17, 2014, 08:00:54 » |
|
budzimir jest nudnym stetryczałym wypierdkiem!. a my po mojej stronie mamy ładunki wybuchowe...eeee.... i batmana!. to znacznie ciekawsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #14 : Września 17, 2014, 08:09:33 » |
|
ARBUZ W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JEST ŚWIĘTYM I KRÓLEM W DWÓCH ŚWIATACH. WIEC LEPIEJ WSTRZYMAJ SWE KONIE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|