Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpnia 01, 2014, 09:51:04 » |
|
Rozważę propozycję Pani! Najpierw jednak rozejrzę się po Weerlandzie
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpnia 01, 2014, 09:54:05 » |
|
W Weerlandzie to tylko chamstwo, biedaszyby i w ogóle.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpnia 01, 2014, 09:58:51 » |
|
Nie próbuj zmienić mej decyzji Panie, gdyż to syzyfowa praca
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpnia 01, 2014, 10:10:43 » |
|
Paaaanie, pan sobie zobaczy ceny cukru w Weerlandzie to zmieni zdanie.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpnia 01, 2014, 10:12:49 » |
|
Mnie nie straszne żadne ceny. Jak coś decyduję to słowa dotrzymuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpnia 01, 2014, 10:51:13 » |
|
Witam. A jeśli chodzi o miejsce do zamieszkania, to proponuję kompromis czyli Gubernię Zachodnią. Będzie tam Towarzysz miał ciszę i spokój, a z cenami cukru nie będzie problemu, jako że w tej guberni cukru nie ma.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpnia 01, 2014, 11:03:34 » |
|
Pół dnia mnie nie było i już się robi Sajgon, a pan to kto?
Patrzy na pierwszy post
Aaaa... w takim razie witam Towarzysza w Monarchosocjalistycznej Utopii!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpnia 01, 2014, 11:32:36 » |
|
Panie Zawiszo, czy chciałbyś do nas dołączyć w wyprawie wojennej do Bialenii? Dostarczyłbym cię moim prywatnym helikopterem na statek.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpnia 02, 2014, 02:31:18 » |
|
Natychmiast proszę więc o przetransportowanie mnie tam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpnia 02, 2014, 02:37:22 » |
|
W takim razie proszę wsiadać. Na statku może pan albo spać z Laszkiem, albo w maszynowni. Ja bym wybrał maszynownię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpnia 02, 2014, 02:39:45 » |
|
Maszynownia zdecydowanie brzmi dobrze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpnia 02, 2014, 02:43:01 » |
|
Dobry wybór, sam tam spałem zanim Katha mnie zaprosiła do siebie. Zabierz pan broń bo będziemy walczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpnia 02, 2014, 02:49:35 » |
|
Zalecana broń biała czy broń palna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpnia 02, 2014, 02:50:56 » |
|
Zależy czy chce pan kryć się w barce, czy szarżować na CKMy przy desancie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|