|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #105 : Września 20, 2014, 05:39:48 » |
|
Proponuję spotkanie wszystkich dowódców wojsk dzisiaj około 23 na gg czy innym ircu.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #106 : Września 20, 2014, 05:57:09 » |
|
A dobra, to ja też popłynę z chłopakami moimi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #107 : Września 20, 2014, 06:00:50 » |
|
To poważna operacja. Więc proszę, nie wygłupiajcie się. Chociaż raz weźcie to na poważnie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #108 : Września 20, 2014, 06:10:55 » |
|
Sugerujesz, że moja jednostka jest niepoważna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #109 : Września 20, 2014, 06:21:54 » |
|
Nie chodzi o ciebie Katho. Mówię do wszystkich żołnierzy. Chociaż wolałbym żebyś została w domu, dzieci nie przeżyłyby twojej straty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #110 : Września 20, 2014, 06:42:14 » |
|
Jeżeli umrę, to w słusznej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #111 : Września 20, 2014, 06:53:48 » |
|
W sumie racja, ale chyba nie chcesz żeby jakiś dżender wychowywał twoje dzieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #112 : Września 20, 2014, 07:10:08 » |
|
Przede wszystkim powinniśmy zająć jakiś hotel, aby nasze dowództwo miało skąd dowodzić akcją. Poza tym trzeba odnaleźć Pana Swarzewskiego i zaproponować mu objęcie urzędu prezydenta Bialenii.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #113 : Września 20, 2014, 07:14:09 » |
|
Powiem wam towarzysze tak, ja dzisiaj w dość późnych godzinach (nie podam bo wiecie, szpiedzy) zaatakuję to o czym mówiłem. Prawdopodobnie jest to misja samobójcza, ale zabicie nas wszystkich zajmie Bialeńczykom nawet kilka dni. Waszym zadaniem jest wykorzystać ten czas, jak wam się nie uda to przynajmniej umrę honorowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #114 : Września 20, 2014, 07:16:28 » |
|
Wojna nie jest od tego, żebyśmy my na niej ginęli, tylko po to żeby ginęli na niej nasi wrogowie.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #115 : Września 20, 2014, 07:21:47 » |
|
Bardzo słuszny cytat. W sumie powinniśmy stworzyć coś na wzór wikicytatów.
Jednakże nikt nie jest nieśmiertelny, więc należy się liczyć ze stratami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #116 : Września 20, 2014, 07:39:50 » |
|
Trzeba też wydać naszym wojskom polecenie natychmiastowego przemianowywania zajętych miejscowości. Te nazwy są okropne.
Sądzę też, że w zalanej Nowej Autterze też jakoś się rozlokujemy. Wysadzenie tamy nie będzie głupie. Proponuję użyć wojsk powietrznodesantowych, ewentualnie zrobią to Nieznani Sprawcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #117 : Września 20, 2014, 07:42:21 » |
|
Proponuję użyć wojsk powietrznodesantowych Widzę że rum ci się jeszcze z wczoraj nie skończył  Spójrz na poprzednią stronę. Jest tam mapa z obiektami jakie zniszczą moi spadochroniarze. Ja sam udam się z 2. Batalionem na drogę numer 16.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #118 : Września 20, 2014, 07:45:33 » |
|
Przeżyłem szok, zatem mamy jeszcze materiały wybuchowe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #119 : Września 20, 2014, 08:01:59 » |
|
Powiem wam towarzysze tak, ja dzisiaj w dość późnych godzinach (nie podam bo wiecie, szpiedzy) zaatakuję to o czym mówiłem. Prawdopodobnie jest to misja samobójcza, ale zabicie nas wszystkich zajmie Bialeńczykom nawet kilka dni. Waszym zadaniem jest wykorzystać ten czas, jak wam się nie uda to przynajmniej umrę honorowo.
Hejże, mój powrót to nie jest aż taka tragedia, by się zabijać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|