|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lipca 31, 2014, 11:33:11 » |
|
Ja skorzystałem z twojego prysznica i piszę teraz kolejną biografię mojego przodka. Krzesła też masz wygodne.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpnia 01, 2014, 10:12:38 » |
|
Panie, jak on przyszedł, to my już spali! Zresztą ten Tobiasz to przed spaniem w warcaby chciał grać! Potem mi przez sen gadał, że tak naprawdę to marzy o zamieszkaniu w Weerlandzie i ze cośtam zakopał w ogródku. Szarpał mnie za koszulę, żebym nie szła tego odkopać, bo coś się wyda... Ze jakiś pasztet zatruty, że nie miał siły podłożyć i zamienił na zwykły, a król i tak... Ehhh... Nie podejrzewajcie go o nic, biedaczek mój ma koszmary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpnia 01, 2014, 10:19:00 » |
|
W sensie, że co ja i tak?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpnia 01, 2014, 10:20:31 » |
|
Że uzurpator. Ale przecież ten pasztet ja podłożyłam, to chłopakowi się śniło, nadal przeżywa tą śmierć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpnia 01, 2014, 10:35:39 » |
|
Za to się order należy.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpnia 01, 2014, 10:37:31 » |
|
A to oboje prosimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #37 : Sierpnia 01, 2014, 11:07:21 » |
|
Order? Z miłą chęcią go przyjmę.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpnia 02, 2014, 02:48:09 » |
|
Nareszcie jakiś okręt. Zbrzydło mi siedzenie na lądzie!
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpnia 02, 2014, 02:49:29 » |
|
Trochę sobie tutaj posiedzimy. Młynariew nie wspomniał nic o tym kiedy dotrzemy na miejsce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpnia 02, 2014, 02:52:39 » |
|
I dobrze. Woda raj prawdziwy.
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpnia 02, 2014, 02:54:22 » |
|
Szabla czeka u pasa, a pistolet maszynowy w ręku. No wreszcie świat mój odradza się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KJMichalski
Jeno Bialeński hrabia i tutejszy doradca wojskowy
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpnia 02, 2014, 02:55:28 » |
|
Jest problem. Nasze samoloty już krążą nad Żuławami Rzeżusznymi. Wasze statki, zostaną, że tak bym powiedział zniszczone. Ale na szczęście darujemy życie mieszkańcom i nie zbombardujemy nalotami dywanowymi (one są zabójcze! Chcecie żeby dywan spadł wam na głowę?) ale torpedami.  Nasza armia liczy... hmm... około 1000 razy więcej od waszej.
|
|
|
|
|
|
(-) KJM
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpnia 02, 2014, 02:55:40 » |
|
A bimber pan masz? Bez niego to trudno utrzymać zapał i morale wśród wojsk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpnia 02, 2014, 02:56:10 » |
|
Jest problem. Nasze samoloty już krążą nad Żuławami Rzeżusznymi. Wasze statki, zostaną, że tak bym powiedział zniszczone. Ale na szczęście darujemy życie mieszkańcom i nie zbombardujemy nalotami dywanowymi (one są zabójcze! Chcecie żeby dywan spadł wam na głowę?) ale torpedami.  Nasza armia liczy... hmm... około 1000 razy więcej od waszej. Ależ pański opis jest realistyczny. Majstersztyk bialeńskiego nazizmu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|