|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipca 27, 2014, 11:55:26 » |
|
Tobiasz, Tobiaszu. Wrócisz do Bialenii kochaniutki?  3xNIE. Nie wraca. Widzi pan jak się rozumiemy 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Nikolai Petrović
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 27, 2014, 12:30:29 » |
|
Tobiasz, Tobiaszu. Wrócisz do Bialenii kochaniutki?  3xNIE. Nie wraca. Widzi pan jak się rozumiemy  Smutne.  Twoja pomoc w aspekcie fabularnym by się bardzo przydała. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipca 27, 2014, 12:45:09 » |
|
Tobiasz, Tobiaszu. Wrócisz do Bialenii kochaniutki?  3xNIE. Nie wraca. Widzi pan jak się rozumiemy  Smutne.  Twoja pomoc w aspekcie fabularnym by się bardzo przydała.  Już nigdy nie powrócę na Nordatę, zabawa zabawą, ale kiedyś trzeba przenieść się do poważniejszych państw.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Nikolai Petrović
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipca 27, 2014, 12:51:26 » |
|
Już nigdy nie powrócę na Nordatę, zabawa zabawą, ale kiedyś trzeba przenieść się do poważniejszych państw.
Wrócisz, wrócisz.  Każdy wraca.  Choć nie ukrywam, że sam jestem zwolennikiem tego, aby Bialenia uciekła z Nordaty.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2014, 12:56:14 wysłane przez Nikolai Petrović »
|
|
|
|
|
Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipca 27, 2014, 03:13:27 » |
|
Bialenia leży na Valhalli, a nie Nordacie. 
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
Heinrich Hewret
Termometr
Specjalna troska
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipca 27, 2014, 03:48:08 » |
|
Już nigdy nie powrócę na Nordatę, zabawa zabawą, ale kiedyś trzeba przenieść się do poważniejszych państw.
Wrócisz, wrócisz.  Każdy wraca.  Choć nie ukrywam, że sam jestem zwolennikiem tego, aby Bialenia uciekła z Nordaty. Przecie już to uczyniła. 
|
|
|
|
|
|
hrabia Heinrich HewretPodwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego. Zarządzenie cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708 roku 
|
|
|
|
Nikolai Petrović
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipca 27, 2014, 03:50:47 » |
|
Bialenia leży na Valhalli, a nie Nordacie.  Tylko, że cały mikroświat bierze nas za przywódców Nordaty.  Trzeba porozmawiać ze starszymi państwami i się do ich kontynentów dołączyć, a nie tworzyć kolejne nieuznawane kontynenty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipca 27, 2014, 04:52:59 » |
|
Tyle miejsca się marnuje, a Wy siedzicie na jakiejś Nordacie. Chodźcie za nami, na Ostię!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipca 27, 2014, 11:51:39 » |
|
Tylko, że cały mikroświat bierze nas za przywódców Nordaty.  Trzeba porozmawiać ze starszymi państwami i się do ich kontynentów dołączyć, a nie tworzyć kolejne nieuznawane kontynenty. A ja zamiast uciekać jak szczur z tonącego okrętu wolałbym zmienić oblicze ziemi. Tej ziemi.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipca 27, 2014, 11:59:05 » |
|
Zieeeeeew!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipca 28, 2014, 12:11:46 » |
|
Zieeeeeew!
Jedyny mądry komentarz tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipca 28, 2014, 12:22:10 » |
|
Mój jest ten Tobiasz i póki go niecnie wykorzystuję nie oddam.
<3 Jeszcze te dwa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2014, 12:26:11 wysłane przez Katha Joanna Zmora Poranna »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipca 28, 2014, 12:23:17 » |
|
Racja, to nie bar żeby rozmawiać o tematach politycznych, tylko wątek powitalny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipca 28, 2014, 12:27:59 » |
|
Tobiasz mądry :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipca 28, 2014, 12:31:24 » |
|
Nie wiem jak jest w wyższych sferach w Ostii, ale my podludzie z Nordaty mamy w zwyczaju odpowiadanie, jak ktoś coś do nas mówi. Ale w końcu jesteśmy barbarzyńcami. Nie wiem jak Jerzy i Nikolai, ale ja już podziękuję za gościnność i zaprzestanę powodować ziewanie u ostyjskiej śmietanki, fajnej grupy fajnych ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|