Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« : Lipca 11, 2014, 12:02:33 » |
|
Wnoszę o wznowienie procesu sądowego o ludobójstwo sprzed trzech lat. Moje nietypowe zniknięcie spowodowało przerwanie go, tymczasem taka zbrodnia nie ulega przedawnieniu, a mi się nudzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 11, 2014, 02:23:29 » |
|
Oczywiście, że się zgadzam! Zbrodnie arkadiuszowskiego reżymu muszą zostać wyjaśnione. Prokuratorem był zdaje się Derikor.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 12, 2014, 01:01:26 » |
|
To co? To kiedy? To gdzie? Zaprosimy media?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 12, 2014, 10:27:09 » |
|
Należy urządzić pokazowy proces, najlepiej w Teatrze stołecznym i to jak najszybciej!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 12, 2014, 07:33:05 » |
|
Kto będzie sędzią?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 12, 2014, 08:06:19 » |
|
Ma się rozumieć- ja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 20, 2014, 09:25:09 » |
|
Autorytarne Księstwo Różowego Domu Kathy zdecydowanie potępia jakąkolwiek działalność zmierzającą do ukarania Kathy Joanny de Vill. Sąd powinien rozstrzygnąć sprawę sprawiedliwie – na korzyść księżnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 21, 2014, 11:17:24 » |
|
Mam rozumieć, że mam rozpoczynać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 21, 2014, 11:47:17 » |
|
Tak, proszę
|