Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Listopada 29, 2011, 08:57:26 » |
|
Wczoraj w Laszkbergu miała miejsce oryginalna sytuacja. Patrol ADUK zobaczył rzekomo porwanego Tasława Miarkę, siedzącego w samochodzie w towarzystwie 2 żołnierzy PMOB. Miarka wyglądał na przerażonego, a funkcjonariusze PMOB na wściekłych. Jeden z nich przystawiał Miarce nóż do piersi. ADUK-owcy podsłuchali taką rozmowę: -Mieliśmy chyba umowę k****? Chyba nie chcesz problemów? ( żołnierz PMOB) -Ale ja już nie chcę żyć w kłamstwie.  ( Tasław) -Zamknij ryj! Masz siedzieć w domu i być porwanym! Kapujesz k****? -Ale Laszk nic nie zrobił! Nie mogę więcej kłamać! -Jak Mistrz coś mówi to masz to robić i nie gadać! Chyba że chcesz w******? Po tych słowach ADUK-owcy wkroczyli do akcji. Na sam ich widok PMOBiści uciekli ze szlochem. Tasław jest wdzięczny za ratunek: -Laszk Młynariew nic nie zrobił! To Budzmir zastraszał karły i wymuszał fałszywe zeznania! Ale teraz Mistrz może pocałować mnie w d***! - powiedział Tow. Miarka.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2011, 09:00:01 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 29, 2011, 09:06:45 » |
|
Zdjęcia przerobione na Photoshopie przez Mistrza Budzmira.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 29, 2011, 09:10:39 » |
|
Tasław uważa co innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 30, 2011, 09:26:35 » |
|
To zdjęcie zostało w 100% sfabrykowane przez Mistrza Budzmira. To nie jest zdjęcie Tasława. Tasław nie chce, aby publikować jego zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 02, 2011, 03:49:44 » |
|
Początkowo myślałem, że zdjęcie jest chociaż w części prawdziwe. Po ekspertyzie wykonanej przez ADUK okazało się, że zdjęcie zostało w całości sfabrykowane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 02, 2011, 07:47:06 » |
|
Nareszcie znowu będzie można co oglądając kiedy stracie wojsk budzimira i laszka?
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 02, 2011, 09:03:17 » |
|
Oczywiście nigdy. Tylko wariat mógłby wywołać wojnę domową. Wszystkie problemy mozna rozwiązać drogą dyplomacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 03, 2011, 02:33:44 » |
|
Wojna domowa to zło i mam nadzieję że nigdy nie będziemy jej w ZSKHiW prowadzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|