Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 29, 2014, 09:27:46 » |
|
10 001 za wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 29, 2014, 09:33:10 » |
|
Chamtwo, biedaszyby i w ogóle! Weź se ich pan.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 29, 2014, 09:34:03 » |
|
Dobra,daję cenę 10 500 loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 29, 2014, 09:36:55 » |
|
Ilu jest tych niewolników? Jak ilość będzie satysfakcjonująca, to GZ da 15 000 loli.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 30, 2014, 04:47:38 » |
|
Mam ich bardzo dużo... Ale sprzedać chcę jedynie 200. Wyceniam ich na 500 loli za sztukę.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 30, 2014, 05:35:06 » |
|
Żeby tak w Hirschbergii... co za elementarny brak poszanowania dla mniejszości!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 30, 2014, 06:19:51 » |
|
Daję tysiąc za sztukę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 30, 2014, 08:19:49 » |
|
Helmucie sprzedałbym Ci ich, ale nie wiem czy nie wykorzystasz ich do jakiś niecnych czynów, np. walki z Weerlandczykami.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 30, 2014, 08:28:47 » |
|
A mi sprzedasz? 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maja 30, 2014, 08:31:30 » |
|
No może. Ale najpierw wysłucham Helmuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 30, 2014, 09:10:34 » |
|
A skąd mam mieć pewność, że pieniądze, którymi Ci zapłacę, nie będą wykorzystane przeciw Księstwu Katvodka? A poza tym potrzebuję darmowej siły roboczej do ObrzyneXu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 30, 2014, 09:38:52 » |
|
Ja wykorzystam ich do obrony Guberni Zachodniej przed ewentualną agresją dżenera.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 30, 2014, 09:40:16 » |
|
Jakby nie patrzeć to jednak Hirschberg będzie kiedyś pracował na Weerlandczyków. Mi ich sprzedaj,mi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maja 30, 2014, 09:47:10 » |
|
Dam Wam do tego butelkę świętej śliwowicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|