Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 25, 2014, 09:57:06 » |
|
d) Jakoś mi się znudziliście, w sensie nie że wy jako osoby, ale wasze posty, mam przeczucie że już się sami przymuszacie do tej fabuły Czemu? Czasowy brak weny jest normalny. Elekcja jednak trwa, a działania zbrojne są zawieszone właściwie przez nieobecność niektórych stron.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 25, 2014, 10:13:30 » |
|
Być może przesadzam, przemawia przeze mnie realioza.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 25, 2014, 11:18:53 » |
|
Nagle was oświetliło kiedy jedna osoba powiedziała jak jest naprawdę, ciekawe.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 26, 2014, 01:23:33 » |
|
Ogólnie jakoś tak pusto się tutaj zrobiło odkąd Tobiasz i Siergiej są zajęci Siedmiogrodem...
d) Jakoś mi się znudziliście, w sensie nie że wy jako osoby, ale wasze posty, mam przeczucie że już się sami przymuszacie do tej fabuły Właśnie też mi się zdaje, że to tak zrobiło się na siłę. Wcześniejsze fabularne wojenki były o wiele ciekawsze. Nie mówię, że wydarzenia fabularne były złe, np. ubiegłoroczna wojna z Joskymilem i hamerykańcami wyglądała ciekawie. Trochę to też dziwne się zrobiło - PMOB i AduK samo przyznało, że pozbyło się biberystów i innego dziadostwa (post Laszka) a teraz znikąd tyle dżenderu. Ja mam nadzieję, że w wakacje będzie o wiele ciekawiej.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 26, 2014, 01:25:41 wysłane przez Siergiej Makłow vel Sterlicht »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 26, 2014, 01:55:56 » |
|
Zgadzam się z opinią Siergieja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 26, 2014, 03:30:53 » |
|
Faktycznie trochę ciężko jest mi prowadzić skuteczne działania przy zerowym wsparciu FOCH. W najbliższym czasie zamierzam się nieco rozbudzić tak, aby ostatecznie wykształciła się pożądana sytuacja, która będzie się dała utrzymać przez kilka miesięcy.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 26, 2014, 05:11:22 » |
|
Ja sie moge jakos fabularnie udzielać.
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 30, 2014, 01:53:05 » |
|
Uśmiałem się, jak na pogrzebie Jaruzelskiego usłyszałem sowiecką pieśń wojskową.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maja 30, 2014, 02:20:47 » |
|
Jaką? Mi mają zagrać "Katiuszę".
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 30, 2014, 02:36:09 » |
|
Świętą Wojnę bodajże i Armia Czerwona Jest Najsilniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maja 30, 2014, 02:59:41 » |
|
Pierwsza jest przepiękna. Drugą słabiej kojarzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|