|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maja 14, 2014, 04:55:50 » |
|
To Król zaczął.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maja 14, 2014, 05:13:18 » |
|
Musimy sobie psuć zabawę? Proszę.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maja 14, 2014, 07:07:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maja 14, 2014, 07:36:39 » |
|
A po Joksymilu nikt nie wystawił...
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maja 14, 2014, 08:32:46 » |
|
Może zostańmy przy tym, że o sprawach oczywistych się nie mówi. Inaczej możemy potwornie zniszczyć klimat.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #36 : Maja 14, 2014, 10:59:42 » |
|
A po Joksymilu nikt nie wystawił...
Dodatkowo, na najbliższej sesji Rady Miasta zaproponuję,aby imieniem zmarłego nazwać ulicę lub plac w San Silvestro.
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maja 15, 2014, 12:04:19 » |
|
Teraz Monde pewnie dozna olśnienia że Ramon to Helmutt, Pansy to Katha a Arek to Ametyst, brawo za spostrzegawczość.
Dzięki za wyjaśnienie. A po czym miałbym poznać? Tylko nie mów, że po IP, bo już wspominałem, że nie mam do niego dostępu. Z tego co pamiętam wszystkie wymienione przez Ciebie zmiany (zapomniałeś o Joksymilu, pod niego podszywało się kilka osób) były na minus, szczerze królowi odradzam takich zmian. Ale róbcie jak tam chcecie... P.S. To, że Arek to Ametyst sam na to wpadłem, bez Twoich światłych rad.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maja 15, 2014, 01:56:18 » |
|
P.S. To, że Arek to Ametyst sam na to wpadłem, bez Twoich światłych rad. Sam jestem zdziwiony.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maja 15, 2014, 02:08:40 » |
|
Przecież o zmianie postaci byłą mowa już dawno. Nota bene warto by przenieść tą techniczną dyskusję do działu administracyjnego.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maja 15, 2014, 02:09:28 » |
|
Skoro tak to podejrzewam, że Monde to Quadil z Genui  Z tego to były jajca.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maja 16, 2014, 06:44:06 » |
|
Przecież o zmianie postaci byłą mowa już dawno. Nota bene warto by przenieść tą techniczną dyskusję do działu administracyjnego.
A gdzie o tym wspominałeś (chybaLaszkowi na ucho), podaj link? Skoro tak to podejrzewam, że Monde to Quadil z Genui  Z tego to były jajca. Ja pod nikogo się nie podszywam....
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maja 16, 2014, 07:26:52 » |
|
O wykorzystaniu postaci Ametysta dyskutowaliśmy tutaj: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=3089.0Ostatecznie utworzyłem nowe konto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #43 : Maja 25, 2016, 09:12:46 » |
|
Wiem, że Złota Łopata się należy, ale uznałem że nie ma sensu tworzyć nowego wątku. Dzisiaj przypada szósta rocznica haniebnego obalenia Króla Ferdynanda Wielkiego oraz początku uzurpacji Arkadiusza. W kryptach Joksopolis trzymam zakonserwowane w occie ciała mojego Ojca i samozwańca. Proponuję zorganizować w końcu jakiś pogrzeb, co można połączyć z zamknięciem Zjazdu Partii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maja 25, 2016, 09:35:38 » |
|
A można, jak najbardziej. Jeszcze jak!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|