|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 10, 2014, 09:55:00 » |
|
Zmartwychwstanie zapewne. Zawsze można tak twierdzić. Łączmy się w bulu.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 10, 2014, 10:01:31 » |
|
Ależ Arkadiusz nie oddycha od kilkunastu minut. Już zaczął gnić. Na razie zamarynowaliśmy go w occie. Natomiast nowego króla może wybrać tylko królewska elekcja! Zorganizujemy ją w świętym miejscu wszystkich obywateli ZSKHiW - na Stolcowej Górze!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 10, 2014, 10:19:55 » |
|
Jeśli ojciec daje jednemu synowi wykształcenie, a drugiemu łopatę, to którego z nich chce uczynić robolem, a którego pracownikiem biurowym? Nie, Prabudzimir nie stworzył mnie do zasiadania na tronie ZSKHiW. Ale przecież nasz śp. Król ma dziedziców: Wijowe Bękarcice! Myślę, że powinniśmy podzielić królestwo pomiędzy nie...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 11, 2014, 07:58:43 » |
|
Proszę przyjąć najszczersze wyrazy kondolencji.
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 11, 2014, 07:20:30 » |
|
Jak to kto? Jego najbliższy krewny i ostatni dziedzic Faradobusów, ja! Jako dowód przedstawiam pismo, którego zdjęcie przedstawiam:  Wyraźnie widać, że JKM Arkadiusz Filip uczynił mnie Wielkim Sukcesorem. Ponadto przekazał mi cały swój majątek wraz ze środkami zgromadzonymi w KBL, wszystkimi firmami ZJAREX.Korporejszyn i majątkami ziemskimi.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2014, 07:24:55 wysłane przez Ametyst »
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 11, 2014, 08:24:28 » |
|
I gdzie teraz Monde ze swoimi teoriami spiskowymi, no gdzie?!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maja 11, 2014, 09:04:58 » |
|
Jesteś pan kłamca i samozwaniec. Czekaj, niech ci się przyjrzę, ty przypadkiem nie jesteś jednym z tych karłów Arkadiusza? Jak nic brutalnie wykorzystałeś naszego monarchę i kazałeś mu to podpisać. Ten nasz król to nigdy nie potrafił powiedzieć "nie" swoim sekretnym skarbom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maja 12, 2014, 05:37:28 » |
|
A może to jakiś fotoszop? Ja żądam potwierdzenia od Wielkiego Sternika.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|