Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #75 : Maja 25, 2015, 09:57:55 » |
|
Patrząc na kurs KA wobec RT, muszę się opowiadać za kruszcem, który nie będzie sprawiał żadnych trudności przy rozliczeniach wewnątrz WNKKP.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #76 : Maja 26, 2015, 09:18:36 » |
|
Myślę, że złoto byłoby w tej sytuacji odpowiednie. Może ktoś ma jednak śmieszniejszy pomysł?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #77 : Maja 26, 2015, 01:27:39 » |
|
Proponuję tłuczeń.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Rhaegar Targaryen-D.
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #78 : Maja 26, 2015, 05:17:36 » |
|
A więc złoto. Dla mnie może być, bylebyśmy jak najszybciej dokonali transakcji  Przy okazji składam podpis jako Szach i Lord Koronny Dyplomacji Królestwa Aryunu: /-/ Rhaegar III Targaryen-Deithven
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #79 : Maja 26, 2015, 10:45:21 » |
|
Będziemy mieli więcej podpisów niż uczestników rozmów. Skoro jednak zapłacić mamy złotem/tłuczniem/herbatą/marihuaną czy czymś, a nie klasycznym pieniądzem, podpisuję jako nie ja.
(-) Nadzienunta III
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #80 : Maja 27, 2015, 08:55:36 » |
|
W takim razie podpisuję umowę w imieniu Instytutu i władz KGH:  Od razu wypełniam własne zobowiązania i publikuję ekskluzywną, epokową i epicką mapę Hiperborei. Na wyświetlaczu pojawiają się zdjęcia nagich panien, po kilku minutach przeglądania plików pojawia się i mapa.Teraz proponuję udać się do mojego mieszkania na Starym Hirschbergu, aby omówić szczegóły techniczne transakcji.
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #81 : Maja 27, 2015, 06:55:53 » |
|
Czemu wszystkie miasta mają nazwy oprócz Middenheim? ._.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #82 : Maja 27, 2015, 07:26:01 » |
|
Bo jesteście rudzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #83 : Maja 27, 2015, 07:37:17 » |
|
Dziękuję bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rhaegar Targaryen-D.
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #84 : Maja 28, 2015, 09:00:00 » |
|
Korzystając z okazji zapytam: Czy Towarzysz Przewodniczący Rady Komisarzy Narodowych zaakceptował drobną poprawkę w umowie na dostarczenie okrętów, którą zaproponowałem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #85 : Maja 29, 2015, 04:55:59 » |
|
Ja proponuję, aby zapłacić w naturze  Tzn ziemniakami ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #86 : Maja 29, 2015, 10:25:07 » |
|
Właśnie się nad tym zastanawiam... chyba coś takiego do mnie dotarło ale Pumba jeden raczy wiedzieć czy zaakceptowałem. Muszę sprawdzić czy rzeczywiście to zrobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rhaegar Targaryen-D.
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #87 : Maja 30, 2015, 04:32:34 » |
|
Ja proponuję, aby zapłacić w naturze  Tzn ziemniakami ;d Ziemniaki stanowią jeden z najdogodniejszych środków wymiany. Bo powiedzmy sobie szczerze - kto ich nie je? My, Aryuńczycy prefereujemy jednak tłuczeń, w możliwie jak największych ilościach  A odnośnie samej umowy - chodziło mi o to, żeby czas realizacji zamówienia skrócić do bodajże miesiąca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #88 : Czerwca 07, 2015, 09:16:48 » |
|
Co więc wybieramy jako odpowiedni środek płatniczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rhaegar Targaryen-D.
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #89 : Czerwca 12, 2015, 09:47:30 » |
|
Z tego co mi wiadomo, środek płatniczy jest zapisany w umowie 
|