Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #45 : Stycznia 30, 2015, 04:25:00 » |
|
Rozumiem, że koszt zostanie podany po zakończeniu prac?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #46 : Stycznia 31, 2015, 05:47:35 » |
|
Jasna cholera, zapomniałem o wpłacie. Zaraz dam pieniądze za mapę Ketfeja Południowego na Gubernię.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lutego 01, 2015, 01:56:15 » |
|
Podpisałem siedmiogrodzkie wyspy. http://i.imgur.com/GuA66Ye.png
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lutego 01, 2015, 06:55:28 » |
|
Rozumiem, że koszt zostanie podany po zakończeniu prac?
Tak. Obecnie pracuję nad rozwiązaniem problemu połączenia Siedmiogrodu z Kontynentem.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 15, 2015, 10:44:46 » |
|
Chyba dobrze byłoby, abyśmy któregoś dnia doprowadzili do końca prace nad mapą Kontynentu Południowego. Nie pamiętam, czy podawałem listę potrzebnych obiektów czy nie, ale wiem że pamiętam samą listę(braki można już nadrobić na bieżąco). Dlatego apeluję o ustalenie terminu, w którym obaj będziemy w stanie(jako strony HIK oraz WNKKP) uzgodnić ostatnie szczegóły długo wyczekiwanego dzieła.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 17, 2015, 05:46:41 » |
|
Z rozmowy, którą z Towarzyszem Premierem odbyliśmy wczoraj wynikło, że muszę zdobyć informacje na temat rzek i większych zbiorników w RLS.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 17, 2015, 06:38:41 » |
|
Za to z rozmowy, którą ja przeprowadziłem z Siergiejem wynika, że w Siedmigorodzie chyba nie ma danych na temat zbiorników wodnych i rzek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 17, 2015, 07:18:00 » |
|
Z pewnością musi być tam jakaś większa rzeka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #53 : Maja 18, 2015, 01:54:00 » |
|
A gdzie mogę znaleźć aktualną mapę Żuław?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #54 : Maja 18, 2015, 02:53:38 » |
|
Chyba tutaj: http://micropedia.wikia.com/wiki/%C5%BBu%C5%82awy_Rze%C5%BCuszeNawiasem mówiąc moglibyśmy spróbować przyłączyć do Żuław skrawek ziem niczyich na zachodzie, aby uzyskać granicę z Trizondalem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : Maja 18, 2015, 02:55:07 » |
|
Sądzę że to bardzo dobry pomysł. Zgłaszam się na ochotnika do poprowadzenia ekspedycji.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #56 : Maja 18, 2015, 02:58:00 » |
|
Chyba nikt się nie obrazi, jeżeli wprowadzimy tam wojsko i zorganizujemy demokratyczne referendum, a raczej plebiscyt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Maja 18, 2015, 05:32:29 » |
|
Mimo wszystko należy o tym poinformować tych i owych. Sam Trizondal powinien o tym wiedzieć. Ostatni Kongres Orientyki dotyczył tego typu działań, tak więc wypada przedstawić taki zamiar opinii międzynarodoweja potem go zrealizować, niezależnie od niej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #58 : Maja 19, 2015, 06:13:28 » |
|
Mam prośbę: wyślijcie mi (najlepiej w tym wątku), co powinno jeszcze znaleźć się na mapie, bo zapomniałem co to dokładnie miało być. Siedmiogród ma się zainteresować rzekami i dać mi znać w tej sprawie. Przy okazji wrzucam obecny stan prac.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maja 19, 2015, 06:16:16 » |
|
Mój Irkun taki piękny <3
Jak byś miał jakieś pytania co do mapy Aryunu to zapraszam do Jarldomu. Co do słuszności tej mapy to jak najbardziej dobra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|