|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwietnia 27, 2014, 09:00:25 » |
|
Musisz mi pomóc przegonić Trizondalskie lewactwo na naszych ziemiach.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #91 : Kwietnia 27, 2014, 09:10:12 » |
|
Ciecierad zdobywa punkt. Zostały 2 pytania. Obecnie Helmut ma punktów 5, a Mistrz Budzimir 4. Wystarczy więc, że Helmut odpowie poprawnie na jedno z nich, a zostanie zwycięzcą.
14. W jakiej Guberni po raz pierwszy opisano linie kolejowe?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwietnia 27, 2014, 09:12:26 » |
|
KGH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #93 : Kwietnia 27, 2014, 09:24:04 » |
|
Brawo, brawo! Tłum szaleje! Helmut zostaje zwycięzcą!  Tym samym otrzymuje dyplom laureata, a także nagrodę niespodziankę, którą jest... ZESTAW MEBLI OGRODOWYCH!!!  Gratuluję niesamowitej wiedzy i refleksu! Nagrodę przyślemy pocztą w przeciągu 2 tygodni.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwietnia 27, 2014, 09:26:09 » |
|
A kasy nie ma?To mógłbyś jeszcze grilla dorzucić.W końcu maj się zaczyna,sezon grillów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwietnia 28, 2014, 08:44:19 » |
|
Tymczasem kontynuujemy targi. Tym razem można zakupić: - całodniową wycieczkę z przewodnikiem po Neomezytowej Koloni Karnej. Tylko 200 loli od osoby. - unikatowy posążek Niewidzialnej Ręki Wolnego Rynku, 1 sztuka, 1000 loli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwietnia 29, 2014, 09:14:38 » |
|
Posążek przyda mi się w chramie, kupuję.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #97 : Maja 04, 2014, 09:45:45 » |
|
A kiedy turniej?
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #98 : Maja 04, 2014, 11:43:06 » |
|
Jeszcze nie wiadomo. Zapewne jutro. Dziś powróci do nas Król, uzgodnimy z nim termin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #99 : Maja 05, 2014, 12:06:19 » |
|
Może zacznijmy w piątek? W międzyczasie ustalmy zasady i kwasy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #100 : Maja 06, 2014, 12:00:22 » |
|
Tobiasz coś narzekał, że nie może w piątek i lepiej to przesunąć. Ja z pewnością będę w tym uczestniczył! Jestem absolutnym mistrzem tej gry znanym pod nickami: Viserys Targaryen, Daenerys Targaryen, Wyruchana Dupa Goryla, Ponentna Roksana, Ferson1234, ostatnimi czasy Andrzej brat Andrzeja, a także wiele innych. Poza tym to chwała Starożytnej Gildii Kupców Korzennych, inicjatywy dzięki której dostałem permanentnego bana na polskim forum Mount&Blade!
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #101 : Maja 06, 2014, 04:52:34 » |
|
Ja natomiast wcielałem się w takich sławnych wojowników jak Biezdziad, Sansa Stark, Robert Arryn, Ordynarny Onufry, Atomowy Antoni, a ostatnio Joffrey Baratheon, bądź też Betonowy Tulipan (na polskich serwerach). Najwyraźniej budzę większe zaufanie niż przedmówca, gdyż mój ban na Tawernie został dawno temu anulowany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #103 : Maja 06, 2014, 10:33:59 » |
|
Jak już mówił Budzimir, nie mogę w tym tygodniu. Nawet mnie w Polsce nie będzie. Ja proponuję środę/czwartek za tydzień.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #104 : Maja 07, 2014, 05:33:46 » |
|
A to szkoda. Ja jednak wolałbym, żeby zawody odbywały się w łikęd, najlepiej w sobotę za tydzień. Czy wszystkim ten termin odpowiada?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|