|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Lutego 20, 2014, 09:25:05 » |
|
Od dłuższego czasu w kanałach i w korytarzach stołecznego metra czają się groźne poatomowe mutanty.  Nie wiemy skąd się to wszystko wzięło w Hirschbergu, ale należy działać. Postanowiłem, iż po naszej stronie przy wszystkich włazach oraz przy wejściach do dwóch stacji metra ustawić należy zbrojne posterunki funkcjonariuszy HOMO. Zbudowali oni barykady i nie dopuszczają do rozprzestrzeniania się tych dziwadeł. Cały czas dołączają do nich ochotnicy: głównie członkowie stołecznych oddziałów GLGP, ale także i bezrobotni oraz hamerykańce. Zamierzam jeszcze dziś ściągnąć wojsko i w łikęd dokonać szturmu. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2014, 09:27:31 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 20, 2014, 05:56:36 » |
|
Ale te mutanty tylko kradną! Nie można ich zabijać! Funkcjonariuszy HOMO zabiła grupa zombi!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 20, 2014, 06:40:42 » |
|
Ależ nie zamierzamy ich zabijać. Na razie nie dopuszczamy do rozprzestrzeniania się mutantów na powierzchni. Później wyłapie się wszystkie i gdzieś wywiezie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 22, 2014, 01:16:38 » |
|
Mutanty nie istnieją.Iksmenów się naoglądali i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 22, 2014, 03:19:11 » |
|
Proponuję zatem, abyś na czele oddziału HOMO wszedł do kanałów i to sprawdził.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 25, 2014, 03:52:10 » |
|
Dobra!! Idę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 27, 2014, 06:53:19 » |
|
300 chętnych ludzi z HOMO i ja chodziliśmy po kanałach i nic nie ma.Widzieliśmy Tobiasza i powiedział że z nami szuka.Już więcej w kanałach go nie widzieliśmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 27, 2014, 07:28:32 » |
|
Wciąganie bez zapytania w fabułę jest trochę... niegrzeczne, ale twój pomysł mnie urzekł i zapomnę o tym. Budzę się rano, od razu na przywitanie oślepia mnie niebieskie światło, oto co ujrzałem:
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 27, 2014, 07:31:53 » |
|
Następnie udałem się na rekonesans i zbadanie co się dzieje naokoło. W oddali widzę żółte, niemal słoneczne światło:  Po drodze spotykam takie, nieaktywowane maszyny, czyżby pod Hirshbergiem były jakieś ruiny?: 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 27, 2014, 07:34:44 » |
|
To logiczne, jakieś pozostałości po naszej burzliwej historii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 27, 2014, 07:39:48 » |
|
Po drodze natknąłem się na jakąś starożytną świątynie, u jej bram musiałem się zmierzyć z kilkoma mutantami i zombie ale dałem sobie radę.  Podszedłem bliżej, okazało się że te źródło jaskrawego światła to tak naprawdę coś w rodzaju mini-słońca, ciekawe jakie jeszcze Prabudzimir zostawił nam zagadki na tym świecie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 27, 2014, 08:52:52 » |
|
Nie bądź pesymistą, lepiej mi powiedz czym może być te słońce, i jak je wykorzystać na powierzchni  Chyba nie myśleliście że to tu zostawię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 27, 2014, 10:58:15 » |
|
Tobiaszu uważaj! To słoneczko jest zapewne radioaktywne. Jeszcze się pochorujesz!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|