Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marca 21, 2014, 09:30:19 » |
|
Przepraszam! Ale Arek miał pierwszy wysłać skrina! Ja na niego czekałem, to wszystko jego wina!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marca 22, 2014, 10:40:57 » |
|
Nie miałem czasu i przepraszam, za to proponuję by w przyszłości rozpoczynać imprezy rozpoczynać tylko w wypadku, gdy zgromadzi się np co najmniej czterech zawodników.
W przyszłości nie zorganizuję już żadnej masowej imprezy. To był ostatni raz. Nie chcecie, to nie będzie.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marca 22, 2014, 11:01:38 » |
|
Nam teologiczny turniej walk arenowych też nie wyszedł. Z imprezami, w których wykorzystywane są gry jest tak, że chyba najlepiej organizować je z przedstawicielami zagranicy, tak by zapewnić sobie większą liczbę chętnych. Polecam ogłoszenia w naszym biurze promocyjnym w Trizondalu oraz w ambasadach.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marca 22, 2014, 11:22:18 » |
|
A może poszłoby lepiej gdybyś wykazał minimum pomocy i wsparcia?! Jako półksiążę masz pewne obowiązki (o czym notorycznie zapominasz)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marca 22, 2014, 11:32:43 » |
|
Po prostu nie znalazłem czasu na zagranie, zresztą udział był dobrowolny. Wypominając nam brak zaangażowania nie zachęcasz do angażowania się w takie inicjatywy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marca 22, 2014, 11:47:03 » |
|
Nie mam na myśli tego, że nie zagrałeś. Po porażce pierwszego rajdu mówiłeś mi (Ty i Laszk też) żebym się lepiej przygotował; zrobił plakat, wyznaczył nagrodę i dał więcej czasu na zgłoszenie. Wszystko to zrobiłem, prosiłem Cię żebyś rozreklamował rajd, a Ty co? Ile było numerów Informatora od ogłoszenia Rajdu? Tylko raz o nim wspomniałeś i to nieprzychylnie, nawet plakatu nie chciało Ci się opublikować. Wymagacie ode mnie, a jak wszystko zrobię to, co? Zero wsparcia i pomocy, taka jest prawda. Ja w Echu też nie wspomnę o imprezach odbywających się w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marca 22, 2014, 11:55:28 » |
|
Raz napisałeś, że prosisz o reklamowanie rajdu w gazetach o czym miałem prawo nie pamiętać, a gdy w "Strażnicy" nie ukazała się informacja zacząłeś zachowywać się nieco pretensjonalnie. Gdybyś raz jeszcze skierował normalna prośbę, o zamieszczenie jakiejś informacji, albo też sam wysłał mi na PW ogłoszenie to myślę, że nie byłoby problemu.
Przepraszam za to, że nie jestem w stanie zapamiętać wszystkiego co jest pisane na tym forum, ale nie jest to powód by żądać od prywatnej gazety zamieszczenia takiego czy innego tekstu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2014, 11:58:50 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marca 22, 2014, 12:18:34 » |
|
Nie żądałem, tylko prosiłem. Ale OK, nie ma sprawy