|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 10, 2014, 10:32:58 » |
|
Monde na szubienicę!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lutego 11, 2014, 12:55:21 » |
|
Czułem, że z czymś takim wyskoczysz....
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 11, 2014, 04:58:32 » |
|
Szanowny Panie Towarzyszu Premierze Wielki Sterniku Ericku Monde, to chyba nie jest dziwne. Złożenie wniosku o wotum zaufania dla niekompletnego rządu, po upływie 1/4 jego kadencji chyba uprawnia do okazania braku cierpliwości, nieprawdaż? Jak się można domyślić, raczej popieram Budzimira, chociaż jestem w ostateczności za uzupełnieniem rządu, podczas obrad Parlamentu, co jest bardziej ,,pokojowym" rozwiązaniem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 11, 2014, 05:04:00 » |
|
Ludzie się niepokoją, ja bym zaczął działać porządnie jak premier.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 11, 2014, 09:19:53 » |
|
W sumie nie widzę na oko jakiś szczególnych podstaw do stwierdzenia nielegalności wotum, ale skoro jest wniosek to mogę się tym szerzej zająć. Proponuję rozpocząć rozprawę... pojutrze?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 11, 2014, 09:41:36 » |
|
Wolałbym poczekać na odpowiedź Mondego, który zapewne jest zainteresowany.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 11, 2014, 10:06:58 » |
|
Ale Erick Monde już zgłosił wotum dla komisarza ds. dyplomacji! Nie ma co komplikować.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 11, 2014, 10:22:37 » |
|
Teraz zaskarżenie traci trochę sens. Przypuszczam, że rozumiem, co kieruje Budzimirem(nie chodzi o żadną zawiść ani nic podobnego, a tak mi się przynajmniej wydaje) ale teraz można chyba odpuścić, bo wotum zostało(czy raczej zostanie) uzupełnione.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 12, 2014, 01:31:04 » |
|
Jak zwykle czepiacie się dupereli. Sami mnie wybraliście- liczyłem na minimum pomocy, a nie rzucanie kłód pod nogi:/
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 12, 2014, 02:43:14 » |
|
Ericku, przejrzyj na oczy, oni cię wybrali dla żartów, dlatego to mi wszystko nie pasuje i zachowuję się w stosunku do cb chamsko, nie pasujesz mi jako premier ale jako mieszkaniec Aralii jesteś spoko gość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 12, 2014, 03:33:39 » |
|
Nie wiem jak reszta, ale ja głosowałem na Mondego tylko dlatego, że obiecał mi stanowisko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 12, 2014, 03:40:59 » |
|
ja głosowałem na Mondego tylko dlatego, że obiecał mi stanowisko. Przekupił cię?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|