Andrzej Płatonowicz Ordyński
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« : Stycznia 31, 2014, 03:13:44 » |
|
Do Jego Królewskiej Mości, Króla Arkadiusza II Filipa.
Wasza Królewska Mość! Poziom rozwoju oraz praca obywateli Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu są obiektem podziwu wśród obywateli młodej mikronacji, Republiki Bialeńskiej, którą reprezentuję przed Waszą Królewską Mością jako Prezydent. Powstaliśmy 15 listopada 2013 roku i wciąż idziemy do przodu, biorąc przykład z Socjalistycznego Królestwa.
Byłbym zachwycony, a Moi Obywatele szczęśliwi, gdyby Wasza Królewska Mość, zawarł z nami traktat o wzajemnym uznaniu i przyjaźni, który pozwoliłby nam brać przykład z Waszego rozwoju i osiągnięć Ludu Szlacheckiego.
Pamiętając o wspólnej historii oraz przyjaźni łączącej nasze narody, Oczekując mądrej i słusznej odpowiedzi, Kłaniam się uniżenie, Andrzej Swarzewski, Prezydent Republiki Bialeńskiej
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 31, 2014, 09:38:29 » |
|
Interesujące, poda Wasza Ekscelencja link do mikronacji?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 31, 2014, 10:05:00 » |
|
Oto link: rbialenia.phorum.pl Jeśli ktoś uzna, że to reklama, to można link usunąć.
|
|
|
|
|
|
Andrzej Swarzewski "Swarzewski radę Ci odwal się od Kathy." Ignacy Hrabia Zawisza <3
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 31, 2014, 11:12:38 » |
|
Królestwo Aryunu będzie zainteresowane współpracą. Proszę się ze mną skontaktować na gg: 47598597 lub email: theroyann@gmail.com, będziemy zaszczyceni.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Stycznia 31, 2014, 11:17:04 » |
|
Wasza Ekscelencjo, Podjąłem próbę skontaktowania się drogą GG. Kłaniam się uniżenie,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 31, 2014, 11:52:18 » |
|
Jeśli ktoś uzna, że to reklama, to można link usunąć.
Ależ u nas można sobie do woli reklamować. Co do uznania: ja rzecz jasna jestem za, ale niestety dyplomacja nie zależy już ode mnie. Zapewne niebawem wypowie się w tej sprawie Wielki Sternik Erick Monde (czyli nasz premier).
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 01, 2014, 12:58:36 » |
|
Pan Monde jest premierem? Jakże się cieszę! Z takim premierem, to mogę i pakty wojenne podpisywać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 02, 2014, 05:43:42 » |
|
Wasza Ekscelencjo Ericku Monde, Premierze Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu!
Informuję, że mamy miesiąc na swobodne prowadzenie debat nt. wzajemnego uznania i ew. traktatu o przyjaźni, gdyż zostałem wybrany ponownie na stanowisko Prezydenta RB. Równocześnie chciałbym pogratulować Waszej Ekscelencji objęcia rządów w Zjednoczonym Socjalistycznym Królestwie Hirschbergii i Weerlandu. Z wyrazami estymy,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 02, 2014, 05:54:37 » |
|
Witaj, nie jestem jeszcze komisarzem, zatem również odsyłam do Wielkiego Sternika. Poza tym mam dobrą radę: lepiej nie zadawać się z Charbufem. Jeszcze jaką epidemię u Was wywoła.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 02, 2014, 06:04:15 » |
|
Baron Aykm wzorcowo pracuje. Poza tym każdy ma prawo do zamieszkiwania w Republice Bialeńskiej. Akurar baron Aykm nie pełni ważnej funkcji w chwili obecnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 02, 2014, 11:30:10 » |
|
Chyba mu się nawet pisanie poprawiło, chociaż nadal zdarzają się słowa pisane nie wiadomo dlaczego z wielkiej litery. Tak czy inaczej radzę uważać, to niebezpieczny recydywista jest.
Za jakiś czas zajrzę do Was i zobacze jJak tam zyjecie A jak niezyjeciue. Jeżeli ktoś chce to myślę, że mógłby się tam wybrać na urlop. Nasz rząd pokryje koszty.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 03, 2014, 04:23:28 » |
|
Chyba mu się nawet pisanie poprawiło
Zasługa Policji Krajowej, która regularnie kara (grzywną lub chłostą) także za niepoprawne pisanie. Za jakiś czas zajrzę do Was i zobacze jJak tam zyjecie A jak niezyjeciue. Jeżeli ktoś chce to myślę, że mógłby się tam wybrać na urlop. Nasz rząd pokryje koszty.
Zapraszamy Waszą Królewską Mość i innych reprezentantów Bratnich Narodu Socjalistycznego Królestwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 23, 2014, 06:45:45 » |
|
Jak idzie rozpatrywanie naszej propozycji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 23, 2014, 06:48:26 » |
|
Będę musiał się do Was wybrać. Na razie wszystko trochę się opóźnia, gdyż Komisariat (jak i cały rząd) jest w fazie reorganizacji: mam zamiar na nowo zwerbować kadrę dyplomatyczną i rozpisać szerszy plan działań. W najbliższym czasie nasz Wielki Sternik z pewnością zamierza coś przedsięwziąć. Z nim też pragnę odbyć naradę. Myślę też o konsultacjach społecznych, gdyż w ostatnim czasie kontakty międzynarodowe ZSKHiW były... no nie było ich. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2014, 06:51:29 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 25, 2014, 09:18:02 » |
|
Mamy czas, w prawdzie u nas co miesiąc wybory i nowy rząd, ale ja się utrzymuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|