Zarząd firmy ObrzyneX
Moderator
Mieszkaniec

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 26, 2014, 10:25:07 » |
|
Koniec z tym!Król odpada za trolowanie ludzi.Wygrywa Helmut za podanie odpowiedzi.Jest to bangarang.Dziękuję,dowidzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 26, 2014, 10:35:29 » |
|
Chamstwo, biedaszyby i w ogóle.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 27, 2014, 12:13:56 » |
|
Pozwólcie że powtórzę wypowiedź Króla.
Chamstwo, biedaszyby i w ogóle.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Moderator
Mieszkaniec

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 27, 2014, 06:50:53 » |
|
Proszę bez tłumaczeń!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2014, 06:52:58 wysłane przez Zarząd firmy ObrzyneX »
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 27, 2014, 07:02:45 » |
|
Jeee....WYGRAŁEM  No to czymś tutejszym powinienem się zająć.Co polecacie?Sam myślałem żeby zostać sołtysem Kaltvodki,żeby propagować ideę którą zakorzenił tow.Ramon.Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 27, 2014, 08:49:15 » |
|
Myślę , że to dobry pomysł. Trzeba jednak będzie zapytać tow. Ramona. Gdzie on obecnie jest przebywa?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 27, 2014, 08:50:50 » |
|
W Hibernatorze ja dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 27, 2014, 08:53:45 » |
|
Jeśli Towarzysz obejmie władzę sołtysa w Klatvoda, liczę, że zajmie się Towarzysz uprawą słoneczników, w moim imieniu. Z resztą można uznać, że miałem je uprawiać dopóki Kaltvodka będzie bezpańska.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 27, 2014, 08:55:28 » |
|
Ale słoneczniki są towarzyszowi przepisane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 27, 2014, 09:11:23 » |
|
Dlatego Towarzysza chętnie zatrudnię, jako asystenta.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 27, 2014, 09:18:45 » |
|
Okej,to chcę 40% twoich dochodów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 27, 2014, 09:59:35 » |
|
Jestem w stanie oddać nawet 100% moich dochodów z uprawy słoneczniku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 28, 2014, 05:33:14 » |
|
Ale ty będziesz go uprawiał?
|
|
|
|
|