Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« : Stycznia 22, 2014, 08:39:57 » |
|
Żeby nie spamować i nie zakładać nowych wątków: Proszę o wycenę kosztów budowy fabryki różnorakich artykułów elektromechanicznych. Szacowany zysk to 250 000 loli/miesiąc. Obiekt powstanie na terenie GW.
(-) Laszk diuk Młynariew
I tu się pojawia problem. Nie jestem już premierem, więc nie mogę sobie wycenić.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2014, 10:21:13 wysłane przez Laszk Młynariew »
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 24, 2014, 11:09:03 » |
|
To nie jedyny problem, ponieważ Komisarz powinien wyceniać budowę budynków, dróg, mostów, a nie "artykułów elektromechanicznych". Nie za bardzo wiem co z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 24, 2014, 04:09:09 » |
|
Ale fabryka artykułów elektromechanicznych to też budynek.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 24, 2014, 05:06:34 » |
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Stycznia 24, 2014, 05:21:33 » |
|
Nie do wiary, jak można tak bezczelnie odzywać się do Pana Premiera ?!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 26, 2014, 03:32:47 » |
|
Monde, nie zapomnij wycenić tego wniosku! Ja czekam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 27, 2014, 01:36:54 » |
|
Dobrze, dobrze- bez paniki! Już wyceniam, musisz być takim faszystą? Przypuszczalna wartość to 2,8mln loli. Podobną fabrykę sam wyceniłeś na 2,2mln http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2897.0I niech już będzie spokój na dzielni.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|