Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 20, 2014, 08:59:11 » |
|
W tej sprawie to chyba do samego Króla. Ja zaś proponuję Laszkberg, ma bimber, miał biedaszyby i ma morze... żywe.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 20, 2014, 09:13:31 » |
|
Myślę, że do mnie. Moje gg to 28373368, aczkolwiek proszę uprzedzić (przez pw najlepiej) kiedy będzie Pan chciał napisać, gdyż rzadko na nim bywam.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 20, 2014, 09:29:40 » |
|
Może być teraz?
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 20, 2014, 09:33:49 » |
|
Myślę, że tak. Nie gwarantuję jednak, ze nie będę musiał na chwilę zniknąć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 20, 2014, 09:41:10 » |
|
Uważaj, to pułapka! W KGH kwitnie niewolnictwo, w przeciwieństwie do naszego pięknego, bogatego Weerlandu!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 21, 2014, 09:23:04 » |
|
I jest poparcie w społeczeństwie?
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 21, 2014, 09:28:20 » |
|
Raczej tak. Jak dotąd nikt nie zgłosił sprzeciwu, zatem chyba możemy przystąpić do spisywania umowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 21, 2014, 09:33:06 » |
|
Jeśli to nie problem, to najwygodniej byłoby ją moim zdaniem dogadać i spisać przez gg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 21, 2014, 09:37:15 » |
|
Pozwoli Pan, że jutro się odezwę ze wstępnym projektem umowy.  Obecnie nie za bardzo mam jak go spisywać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 21, 2014, 09:40:51 » |
|
Okej  A w jakich godzinach mniej wiecej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 21, 2014, 09:50:55 » |
|
Sądzę, że popołudniowo-wieczornych. Zależy ile zajmie mi spisywanie projektu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 21, 2014, 09:52:28 » |
|
Dobrze, zatem odezwę się jutro wieczorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 17, 2014, 11:14:07 » |
|
Zatrzymałem się na chwilę w ZSKHiW aby zadać Wam pytanie: czy powinienem pozostawić sobie obywatelstwo ZSKHiW czy też się go zrzec i co będzie lepsze dla kraju?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 17, 2014, 03:06:30 » |
|
Czy to na pewno jest procedura automatyczna? Moim zdaniem za zmarłego musi uznać Cię komisarz.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|