|
Gieorgij
|
 |
« : Listopada 21, 2011, 07:27:25 » |
|
Drodzy komisarze. Musimy zwołać wspólne spotkanie by ustalić wspólną drogę oraz nasze reformy. Jaki dzień Wam pasuje i gdzie miało by się to odbyć. Gg, forum czy czat??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopada 21, 2011, 07:31:14 » |
|
Niedziela. Na pewno nie najbliższy piątek i sobota.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2011, 08:15:25 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 22, 2011, 04:40:47 » |
|
niedziela odpada, może być sobota, byle nie ta najbliższa bo mnie nie będzie.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 22, 2011, 10:49:23 » |
|
Niedziela (nie rano) i sobota (nie wieczorem) mogą być. Co do piątku to w tym tygodniu raczej nie. Zgodzę się na każdą formę dyskusji, ale GG i forum preferuję bardziej.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 23, 2011, 05:05:03 » |
|
Z tego, co widzę stanie na piątku:) A jeśli chodzi o godzinę, to ja jestem dostępny od 16tej do 21ej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 29, 2011, 07:47:23 » |
|
tow Premier rozmawiał ze mną i powiedział, że spotkanie rządu w sobotę o 20tej. Gieorgij przeprasza, ale w tym tygodniu jest zajęty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 29, 2011, 10:52:58 » |
|
Witam i potwierdzam. Sobota 20:00 prawdopodobnie na gg dlatego proszę o podanie mi swoich numerów co jest niezbędne do konferencji. Mój numer:11535606. Wybaczcie nieobecnosc ale mam zap..... w tym tym tygodniu. Wam życzę dobranoc a mnie czeka jeszcze odrabianie 2 przedmiotów....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 29, 2011, 11:04:58 » |
|
28373368
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopada 30, 2011, 07:37:28 » |
|
Czyli mamy sprzeciw Mistrza, ale podam mimo wszystko numer do kontaktu. 37282591 I czasowo sobota jest dla mnie ok, choć pasuje mi wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudnia 01, 2011, 11:50:22 » |
|
sobota godz 20 OK, moje gg premier zna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 02, 2011, 10:06:44 » |
|
w ostatecznosci zaloze szybko chat jakis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudnia 14, 2011, 05:19:42 » |
|
mam pytanie odnośnie budżetu, ile państwowych pieniędzy przeznaczone jest na mój nowy dom komisariat, bo chciałbym sporządzić szczegółową rozpiskę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|