Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« : Stycznia 15, 2014, 04:46:01 » |
|
Właśnie dzisiaj, swoje podwoje otwiera filia Uniwersytetu Królewskiego w Araknie! Po ponad trzech latach Aralczycy znowu będą uczyć się w swoim ojczystym języku. Bardzo obiecująco zapowiada się Wydział Geologii Podmorskiej, który przeprowadził (jak na razie pierwszą) wyprawę na v-biegun. Kiedy już uczelnia zakupi bezzałogowy batyskaf będą możliwe badania dna morza bez ryzykowania ludzkiego życia. Natomiast naukowcy z wydziału Aralistyki będą mogli dalej prowadzić badania nad gwarą aralskich górali. A w planach jest dokonanie ekshumacji ciała Zygfryda Monde, by ostatecznie zbadać przyczynę jego śmierci. Otwieramy nowy rozdział aralskiej nauki! Zapraszam wszystkich na bankiet ku czi. Zaproszeni są: Półksiążę Aralii odchodzący Premier ZSKHiW L. Młynariew i obywatele ARA. Nikogo nie wyprosimy. Niech wszyscy bawią się i cieszą razem z nami. A od jutra, bierzemy się ostro do pracy!   Za aralską naukę!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2014, 11:24:18 wysłane przez Erick Monde »
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 15, 2014, 05:09:44 » |
|
Już nie mogę doczekać się wykładów w języku aralskim oraz ekshumacji zwłok Zygfryda Pole. A może kiedyś będziecie ekshumować także ciało Hermana Monde? Uszanowanko dla nauki! 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 15, 2014, 05:27:22 » |
|
Gdy odzyskam dziedzictwo przodków ta instytucja będzie centrum skutecznej hirshbergizacji Aralii!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 15, 2014, 09:17:21 » |
|
Życzę wielu wspaniałych sukcesów. Mam nadzieję, że badania nad gwarą aralskich górali przyczynią się do rozwiązania problemu głodu i biedy na świecie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 16, 2014, 02:49:13 » |
|
Oby te wydziały powróciły do życia!
I wrócą! Życzę wielu wspaniałych sukcesów. Mam nadzieję, że badania nad gwarą aralskich górali przyczynią się do rozwiązania problemu głodu i biedy na świecie.
Na pewno rozwiążą problem głodu wśród samych górali. Co do reszty świata to nie wiem. Życzę wielu wspaniałych sukcesów. Mam nadzieję, że badania nad gwarą aralskich górali przyczynią się do rozwiązania problemu głodu i biedy na świecie.
Co ty powiesz... Już nie mogę doczekać się wykładów w języku aralskim oraz ekshumacji zwłok Zygfryda Pole. A może kiedyś będziecie ekshumować także ciało Hermana Monde?
Uszanowanko dla nauki!
Chyba Hermana Pole? Na jego ekshumację też przyjdzie czas. Tylko nie wiem czy tutaj... Koniec balangi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Stycznia 16, 2014, 04:36:45 » |
|
Chyba Hermana Pole? Na jego ekshumację też przyjdzie czas. Tylko nie wiem czy tutaj... Chodziło mi o to: A w planach jest dokonanie ekshumacji ciała Zygfryda Pole, by ostatecznie zbadać przyczynę jego śmierci. Otwieramy nowy rozdział aralskiej nauki! Zapraszam wszystkich na bankiet ku czi. Koniec balangi
Ejno, nawet się na dobre nie rozkręciliśmy. Laszk jeszcze stoi.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Stycznia 17, 2014, 11:25:45 » |
|
A w planach jest dokonanie ekshumacji ciała Zygfryda Pole, Ale wpadka! Matko kochana, jak mogłem się tak przejęzyczyć?! TFU!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 17, 2014, 03:32:09 » |
|
Po pijaku to się różne głupie rzeczy mówi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
Moderator
Duma Koronowanej Gwiazdy

Posłuch -1
|
 |
« Odpowiedz #9 : Stycznia 17, 2014, 04:02:48 » |
|
Masz rację, chyba za dużo wypiłem. Bulp! Muszę do łazienki <biegnie zakrywając sobie usta>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik