|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #90 : Lutego 07, 2014, 09:03:16 » |
|
Myślę, że warto poczekać na odpowiedź Wielkiego Sternika, chociaż liczyłem że odniesie się do naszych uwag jeszcze dziś. Nie wiem czym spowodowany jest brak takowej odpowiedzi, a więc póki co powstrzymam się od krytyki.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #91 : Lutego 08, 2014, 10:50:41 » |
|
Dobra, w takim razie przedłużam debatę do godziny 21.00.
A Monde nie mógłby po prostu dodać tego komisarza do wniosku?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #92 : Lutego 08, 2014, 10:53:58 » |
|
Trzeba by było postąpić wbrew Zasadom parlamentu. pkt.4. W trakcie debaty dotyczącej wotum zaufania nie można składać poprawek.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #93 : Lutego 08, 2014, 11:01:03 » |
|
W takim razie niech Wielki Sternik złoży osobny wniosek o wotum zaufania dla pojedynczego komisarza. Takie sytuacje już się zdarzały: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=53.60
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #94 : Lutego 08, 2014, 12:26:22 » |
|
O matko! Nie można dopisać tego komisarza? Ze wszystkiego problem robicie. Zapomniałem dopisać, jeju rozstrzelajcie mnie za to! Premier: Erick Monde vice premier: Helmut von Hermann komisarz ds Sił Zbrojnych: Erick Monde prezes KBL: Laszk Młynariew komisarz spraw wewnętrznych: Ciecierad Ciecieląg komisarza ds dyplomacji Arkadiusz II Filip
Czy to załatwi problem? Nie zawracajcie mi 4liter takimi pierdołami...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #95 : Lutego 08, 2014, 12:50:50 » |
|
Pan Premier chyba nie rozumie, że trzeba zachować jakieś zasady. Teraz wszystko w rękach Laszka. Moim zdaniem najlepiej będzie przegłosować ten wniosek, a następnie osobno omówić wotum dla mnie jako komisarza od dyplomacji.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2014, 12:56:28 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #96 : Lutego 08, 2014, 08:43:26 » |
|
Przejdźmy szybko do głosowania i potem przegłosujmy właściwe wotum. To chyba jednak najprostsze rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #97 : Lutego 08, 2014, 10:42:28 » |
|
No dobra, jak chcecie. Zamykam debatę! Drugie odczytanie:Wniosek o wotum zaufania
Premier: Erick Monde vice premier: Helmut von Hermann komisarz ds Sił Zbrojnych: Erick Monde prezes KBL: Laszk Młynariew komisarz spraw wewnętrznych: Ciecierad Ciecieląg Karta do głosowania: W sprawie wotum zaufania decyduję się oddać głos za/przeciw/wstrzymać się od głosu. Otwieram głosowanie! Do 10.02.14 do godziny 21.00.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #98 : Lutego 09, 2014, 10:09:54 » |
|
Karta do głosowania: W sprawie wotum zaufania decyduję się oddać głos za/przeciw/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #100 : Lutego 09, 2014, 06:24:06 » |
|
Karta do głosowania: W sprawie wotum zaufania decyduję się oddać głos za/przeciw/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #101 : Lutego 09, 2014, 07:52:01 » |
|
Przebiera się za Ciecierada
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #102 : Lutego 10, 2014, 04:30:33 » |
|
W sprawie wotum zaufania decyduję się oddać głos za/przeciw/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #103 : Lutego 10, 2014, 05:46:53 » |
|
Co za cham się przebrał za mnie?
W sprawie wotum zaufania decyduję się oddać głos za/przeciw/wstrzymać się od głosu.
PS: Ja wiem, że ma być śmiesznie ale bez przesady. Nie porzucajmy całkowicie profesjonalizmu. nie po to głosowałem na Budzimira, żeby Wielki Sternik Erick Monde sprawdzał nasze kompetencje i podsuwał nam niekompletne wotum zaufania.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #104 : Lutego 10, 2014, 08:59:55 » |
|
Huraaa! Wotum przechodzi! Zamykam głosowanie.
A Tobiasz otrzymuje karę w wysokości 500 loli za zakłócanie głosowania!
A teraz mam dylemat: czekamy na wotum dla komisarza ds. dyplomacji czy zamykamy obrady?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|