|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Września 11, 2012, 07:47:36 » |
|
Znowu się czepiacie, że mam nienormalne hobby i kolekcjonuję stare przedmioty. Szkoda, że samowar gdzieś zapodziałem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Września 12, 2012, 07:20:45 » |
|
Ale możesz kupić sobie też coś nowszego.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Października 13, 2012, 06:01:45 » |
|
A gra ktoś może online w jakąś grze? Ja gram w multi w Mount & Blade: Warband, Homefront i Red Orchestra 2. Z gier z trybem dla wielu graczy mam też Dead Space 2, Anno 2070 i Anno 1707, Silent Hunter 5 i Rage, a z co-opa Portal 2.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudnia 01, 2012, 01:40:25 » |
|
A co ten słuchacz powiedział, bo mi się ten filmik zacina. Mogłbyś przepisać??
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Grudnia 01, 2012, 01:58:05 » |
|
Zachęcam nowych obywateli do oddania głosu w ankiecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #23 : Grudnia 01, 2012, 06:26:47 » |
|
Że w umowach licencyjnych gier komputerowych są ukryte teksty typu 'oddajesz duszę szatanowi'.
Czyli jak na naszym forum. Kto wie - świetnie obrazuje to sytuacja jak zaczęto się buntować na zmiany w umowie licencyjnej w Steamie. Widać więc jak uważnie ludzie je czytają, zatem nigdy nie wiadomo czy się nie znajdzie tam jakiś dziwny kruczek prawny 
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #24 : Grudnia 03, 2012, 03:46:52 » |
|
A ja myślałem, że cyrograf podpisuje się krwią?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudnia 03, 2012, 04:46:45 » |
|
A ja myślałem, że cyrograf podpisuje się krwią?
To na forum się nie da?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudnia 09, 2012, 03:03:37 » |
|
Mistrz Budzimir przekonał się do Mount & Blade Warband! Ktoś jeszcze gra w tą grę? Septimus ma chyba tylko zwykłe Mount & Blade. Król ma Ogniem i Mieczem tak jak ja i Budzimir, ale ten dodatek niestety nie ma multi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudnia 09, 2012, 09:50:09 » |
|
Potwierdzam, że mam zwykłe Mount & Blade, ale to nie wyklucza, że w przyszłości (czyli w ciągu kilku miesięcy conajmniej, zapewne) zakupię i Warbanda. Ale muszę przyznać, że przeżyłem pewien szok - ten sam Budzimir, który tyle razy narzekał, że Laszk gra w Warbanda i nic nie robi, razem z nim gra w niego na multi. Jedna z ostatnich, rzeczy jakich się spodziewałem po Budzimirze...
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudnia 11, 2012, 08:18:20 » |
|
To na święta sobie spraw Warbanda.
Najdziwniejsze jest to, że Budzimir gra głównie w singla, a utrzymywał wcześniej że singiel jest nieciekawy i nawet go nie włączy,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|