|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #77 : Stycznia 22, 2013, 02:14:54 » |
|
Chyba, że stwierdzili, że kto miał kupić ten kupił i można spokojnie rozdawać darmówki. Ewentualnie może być tak, że za dopłatą będzie dostęp do czegoś ekstra i dlatego przyzwyczajają graczy do tego co jest.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #78 : Stycznia 22, 2013, 02:20:35 » |
|
Ogłosili te darmówki przed premierą płatnej? Jeżeli tak to najwyraźniej liczyli na niecierpliwych.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #80 : Stycznia 22, 2013, 02:32:53 » |
|
Ja już wyrosłem z gier.  Nie to co niektórzy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #82 : Stycznia 22, 2013, 02:39:52 » |
|
Teraz już mu kazałem i ciągnie. Jakbym nie wyrósł to by mnie to zmotywowało do kupienia czegoś nowszego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #84 : Stycznia 22, 2013, 04:42:12 » |
|
Gry nigdy nie były dla mnie zbyt ważne. Zazwyczaj miałem ciekawsze rozrywki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #85 : Stycznia 25, 2013, 05:09:06 » |
|
To z DOTĄ 2 to zwykły chwyt marketingowy. Ludzie, którzy dostaną za darmo grę, która normalnie w sklepie kosztuje całkiem sporo, myślą, że są wielkimi szczęściarzami i napawając się tym wrażeniem grają w DOTĘ 2 jak najwięcej.
Z gier nie da się wyrosnąć. Pewnie Król grał w "Reksio i UFO" i myśli, że wszystkie gry są dziecinne. A np. taki Wiedźmin 2 nie jest zapewne dla dzieci, ani pod względem poziomu trudność ani tematyki.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #86 : Stycznia 25, 2013, 05:16:46 » |
|
Polecam The Elder Scrolls: Skyrim. Takie wiedźminowate, fajne to. Ja osobiście preferuję styl życia rzezimieszka w tej grze.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #88 : Stycznia 25, 2013, 05:57:41 » |
|
Czy ja wiem? Choć gra jest bardzo otwarta na kreowanie swej postaci. Co prawda próbowałem dołączyć raz do gromowładnych, ale jakoś mi nie zasmakowało. Można kogoś okradać (co lubię w tej grze), napady, rozboje - co często tam robię. Ostatnio przejąłem nawet chatkę od staruszki! Nie była miła, rzucała czarami. A, i ambientowy, klimatyczny soundtrack, przy którym można się zrelaksować. Choć dubbing skopany, przyznam. Sztuczny i oklepany.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2013, 05:59:54 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
|