|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudnia 30, 2013, 09:02:34 » |
|
Głupie kobiety, taka prawda.
https://www.facebook.com/codziennikpatriarchalny?ref=streamMyślałam że Budzimir już Ci przemodelował facjatę wyjaśnił, że się źle zachowujesz. Mam kogo rozliczać...
O, właśnie sobie przypomniałem o SF-Ch. Co z działem zrobić, skoro działacze tak jakby nie żyją?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Zarząd firmy ObrzyneX
Mieszkaniec
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudnia 30, 2013, 09:06:11 » |
|
Unicestwić,zniszczyć wraz z gruntem po którym stąpali obaj działacze.(Niedosłownie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudnia 31, 2013, 11:02:59 » |
|
Niby mógłbym ostatecznie rozdać mandaty, jednak historia najnowsza pokazuje, że wszystko może się zdarzyć. Uczynię to zatem jakoś po Nowym Roku.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 02, 2014, 04:58:26 » |
|
Skoro Katha Joanna de Vill zrzekła się obywatelstwa mogę ostatecznie stwierdzić, że mandaty uzyskali: Erick Monde, Bartosz Derikor, Laszk Młynariew oraz Ciecierad Ciecieląg. Towarzyszy Młynariewa i Derikora proszę o potwierdzenie objęcia mandatu, a następnie wymyślę jakąś datę rozpoczęcia obrad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 02, 2014, 09:02:03 » |
|
No to ja potwierdzam! Kto by się spodziewał, że wygram?! Jestem wzruszony, po tylu latach takie wyróżnienie...
Ale szkoda, że znowu niewiele się zmieniło. Miałem nadzieję, że tym razem do parlamentu wejdzie Ramon albo Tobiasz. No nic, przynajmniej Mondemu się udało.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 02, 2014, 09:24:26 » |
|
Miałem nadzieję, że tym razem do parlamentu wejdzie Ramon albo Tobiasz Czyli jednak ktoś we mnie wierzył  Dziękuję, następnym razem się uda.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 02, 2014, 09:31:53 » |
|
Gdyby nie możliwość zaistnienia ciekawej kampanii wyborczej już dawno zaproponowałbym przekształcenie Parlamentu w ogólnoludowe Wielkie Zgromadzenie Ludu Szlacheckiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 03, 2014, 06:55:42 » |
|
Mam nadzieję, że nigdy tego nie zrobimy. Przecież musi być jakaś rywalizacja! Trzeba przymuszać obywateli do polityki.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 03, 2014, 07:57:42 » |
|
Również jestem za utrzymaniem Parlamentu. Jeśli ktośa nie chce się dzueialć w sprawach ,,parlamentarnych" to i tak nie będzie się udzielał, a trochę chociaż ograniczony dostęp do tego skłania do pokazania się z dobrej strony tych, którzy chcą się udzielać. A to jest korzystne.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 04, 2014, 10:46:09 » |
|
Głupie kobiety, taka prawda.
Z niepokojem obserwuję jak chamiejesz Tobiaszu... Kiedy rozpoczną się obrady?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 06, 2014, 06:05:35 » |
|
Mam nadzieję, że nigdy tego nie zrobimy. Przecież musi być jakaś rywalizacja! Trzeba przymuszać obywateli do polityki.
Właśnie dlatego jeszcze nie zaproponowałem takiego rozwiązania. Co do obrad to myślę, że za tydzień.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 08, 2014, 05:51:20 » |
|
Prawowity spadkobierca tronu nie zgadza się!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
|