|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Grudnia 29, 2013, 10:40:06 » |
|
Wyniki wyborów do Parlamentu ZSKHiW VII kadencji
My, Arkadiusz II Filip, Król Hirschbergii i Weerlandu, pan na Arkopolis, Kastlu, Ulanbaatar, Palikotau oraz Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci etc. stwierdziliśmy, iż frekwencja wyniosła 50%. Zagłosowało zatem cale 6 osób. Nie oddano głosów nieważnych.
Bartosz Derikor uzyskał 1 głos, Ciecierad Ciecieląg uzyskał 1 głos, Laszk Młynariew uzyskał 1 głos, Tobiasz von Richtoffen-Deithven uzyskał 0 głosów, Katha Joanna de Vill uzyskała 1 głos, Erick Monde-Kovacs uzyskał 2 głosy,
Tym samym mandaty poselskie otrzymał Erick Monde Kovacs. Jednocześnie zaistniała konieczność przeprowadzenia wtórej tury wyborów, podczas której Lud Szlachecki zadecyduje o odrzuceniu jednej z następujących kandydatur: Bartosza Derikora, Ciecierada Ciecieląga, Laszka Młynariewa lub Kathy Joanny de Vill.
Ericka Monde-Kovacsa proszę o potwierdzenie przyjęcia mandatu.
29.12.2013 r
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2013, 10:46:26 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 29, 2013, 02:32:02 » |
|
Wiwat Erick Monde! Zawsze w Ciebie wierzyłem!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 30, 2013, 10:30:22 » |
|
Z uwagi, że Katha Joanna de Vill zrezygnowała z kandydowania w drugiej turze mandaty poselskie uzyskują: Bartosz Derikor, Laszk Młynariew i Ciecierad Ciecieląg. Gratulacje. Proszę o potwierdzenie przyjęcia mandatu.
30 gr. 2013 r.
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 30, 2013, 10:47:27 » |
|
Jeśli tutaj to:
Potwierdzam przyjęcie mandatu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 30, 2013, 11:22:20 » |
|
Gdzie Ty widzisz rezygnację, ja się tylko zastanawiałam, ale skoro stawiasz mnie w takiej sytuacji to nie widzę innego wyjścia niż odejść na zawsze. Nie bawię się tak. Także było miło, ale nie chcę być częścią tego, co odpierdala król.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 30, 2013, 11:26:03 » |
|
Maksymalnie chamskie zagranie, NIGDZIE NIE PISAŁAM, ŻE DECYDUJĘ O REZYGNACJI. Wiesz gdzie masz mnie pocałować króliczku tępy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 30, 2013, 11:27:47 » |
|
Dobrze, faktycznie źle zrozumiałem. Takie są efekty niedoboru biurokracji. Powyższe oświadczenie jest nieważne, chociaż Erick Monde nadal nie przyjął mandatu, a Katha nie powinna pisać posta pod postem. To skandal je!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 30, 2013, 12:36:44 » |
|
Przyjmuję i dziękuję za okazane zaufanie- nawet się nie spodziewałem:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 30, 2013, 02:00:43 » |
|
Tak żeby nie było nieścisłości - Katha nie wraca, także oświadczenie jest ważne. Buziaczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 30, 2013, 02:08:12 » |
|
Zwykłe nieporozumienie i tyle niepotrzebnych emocji...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 30, 2013, 02:08:27 » |
|
Jakie to przykre. Na wszelki wypadek poczekam do 2. tury, gdyż jak wiadomo wszystko może się zdarzyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 30, 2013, 03:33:26 » |
|
Trzeba zatrudnić więcej urzędników aby uniknąć takiej sytuacji w przyszłości.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudnia 30, 2013, 08:51:58 » |
|
Głupie kobiety, taka prawda.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 30, 2013, 08:56:23 » |
|
Myślałam że Budzimir już Ci przemodelował facjatę wyjaśnił, że się źle zachowujesz. Mam kogo rozliczać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|