Ojcem założycielem to ja nie jestem. Pojawiłem się na forum po miesiącu od założenia tego samego dnia co Katha. Kraj założył Arek z Laszkiem, Hirschberg z Weerlandczykiem. To tak gwoli ścisłości. Mimo wszystko się wypowiem.
Cha cha! Wreszcie żeś przyznał, że jestem Hirshbergiem.
Oczywiście nasz socjalizm (a właściwie monarchia socjalistyczna alias monarchosocjalizm) dotykał głównie kwestii klimatycznych takich jak język, architektura, kultura, a w mniejszym stopniu faktycznie wpływał na ustrój i gospodarkę. Mimo to ideologia socjalistyczna doprowadziła już choćby do rozszerzenia stanu szlacheckiego na całe społeczeństwo i w ten sposób powstał Lud Szlacheckie.
Niemniej nasza ideologia z pewnością wymaga jakiegoś szerszego opisania. To samo dotyczy najnowszej historii ZSKHiW tj historii tzw. internetowej.
Co do ograniczeń bojówek to właściciele mają was gdzieś, przyznam że ja sam też, dzisiejsze prawo nie działa na mnie tyle żebym się bał sądów, trzeba jednak to zmienić.
Ja nie mam tego prawa gdzieś. Gdyby tak było to nie zaniechałbym tworzenia kolejnego oddziałów w GW.