|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 22, 2011, 09:33:02 » |
|
Jako iż oskarżony nie poinformował o swojej nieobecności oraz nie przedstawił na swoje miejsce obrońcy wstrzymuję rozprawę do dnia 23 listopada do godziny 18:00. Jeżeli stan obecny się utrzyma, przewód sądowy zostanie zamknięty. /-/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 22, 2011, 09:41:28 » |
|
Jako pełnomocnik oskarżonego mam zaszczyt poinformować, iż tow. Młynariew zjawi się w najbliższy piątek tj 25.11.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 22, 2011, 10:22:43 » |
|
w takim razie czekamy na towarzysza;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 23, 2011, 07:09:18 » |
|
Panowie a mnie się wydaje ze diuk porostu uciekł za granice (jeśli mogłem się wtrącić do rozmowy)
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 23, 2011, 09:03:25 » |
|
... Jak już spekulujemy to Laszk nie jest osobą, która by uciekała mając do dyspozycji tyle możliwości obrony od prawnej do wojskowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 23, 2011, 08:15:29 » |
|
A ja mam alibi. W czasie, w którym rzekomo zgwałcono te karły przebywałem w stolicy na obradach parlamentu. Król może potwierdzić!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 23, 2011, 08:23:46 » |
|
Jak się zakończył? Mój pełnomocnik przekazał przecie że nie mogę się wypowiedzieć przez kilka dni. Poza tym sędzia nic nie mówił o zakończeniu procesu. Powiedział że czekamy na mnie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 23, 2011, 08:24:54 » |
|
Potwierdzam!
Razem przeglądaliśmy wtedy świerszczyki prasę partyjną w loży królewskiej!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 23, 2011, 08:26:55 » |
|
No widzicie! Więc żadnego gwałtu popełnić nie mogłem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 23, 2011, 09:35:22 » |
|
Sąd przyznaję karę grzywny po 600 loli dla Mistrza Budzimira oraz Laszka Młynariewa za wypowiadanie się w wątku rozprawy podczas jej wstrzymania. Królowi Arkadiuszowi sąd przyznaję upomnienie o tej samej treści.
Wznawiam rozprawę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopada 24, 2011, 06:32:37 » |
|
Czy jakakolwiek ze stron ma coś do dodania??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|