|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« : Grudnia 26, 2013, 09:32:15 » |
|
Nie potrzeba tu podforum, wystarczy mi jeden wątek. Jeśli tu źle, to proszę o przeniesienie.SIEĆ SKLEPÓW PANTOFELEK RUSZA!
 W dniu dzisiejszym ruszy budowa sieci sklepów PANTOFELEK. W punktach sieci będzie można kupić artykuły spożywcze, przemysłowe, kosmetyczne i tzw. tanią odzież w zaskakująco niskich cenach. Budowa pierwszych lokali rozpocznie się w: gminach Królewskiej Guberni Hirschbergii: -Grabben (1 sklep) -Kaltvodka (1 sklep) -Schießenheim (2 sklepy) -Kleinteilen (2 sklepy) -Basilienstadt (2 sklepy) wyspach: -Solinka (2 sklepy) -Władimir Wielki (1 sklep) gminach Weerlandzkich: -Zachełmie (2 sklepy) -Lubawka (2 sklepy) -Odmęty (2 sklepy) -Osły (1 sklep) -Chlewy (1 sklep) -Hutnicza Poręba (1 sklep) -Zacibór (1 sklep) miejscowościach: -Hirschberg-Arkopolis (1 sklep) -Laszkberg (1 sklep) -Bździszewo (1 sklep) -Zweiblocke (1 sklep) Sieć oczywiście będzie się z biegiem czasu rozbudowywać. Zamierzam skontaktować się z władzami Aralskiego Regionu Autonomicznego z zapytaniem, czy są zainteresowane budową Pantofelków w Aralii. Dochody z sieci sklepów „Pantofelek” będą sprawiedliwie to nie znaczy po równo rozłożone pomiędzy właścicielkę sieci Kathę Joannę de Vill, Zarządcę KGH Króla Arkadiusza II Filipa i Wielebnego GW Laszka Młynariewa. Proszę o kontakt ze mną w tej sprawie po 1 stycznia. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2013, 07:01:07 wysłane przez Katha Joanna de Vill »
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 26, 2013, 09:59:06 » |
|
GW chętnie weźmie co łaska. Wystarczy nam, no nie wiem... 20% miesięcznych zysków.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 26, 2013, 09:59:17 » |
|
Ale w Bździszewie Ci wszystko rozkradną. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że Pantofelek tam stanie, to będzie wreszcie co kraść.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 26, 2013, 10:03:39 » |
|
Po otwarciu podam zyski dla każdego sklepu, to dokładnie się ustali. Pantofelki staną wszędzie, gdzie planowałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 27, 2013, 12:30:53 » |
|
Świetna rzecz, ten pantofelek! Przynajmniej coś się wydarzyło w Weerlandzkich gminach.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 27, 2013, 10:49:15 » |
|
Logo gotowe. Nazwę zapisałem najfajniejszą z pajntowych czcionek, zaś dewizę wymyśliła Pans... Katha.
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Stycznia 09, 2014, 06:11:10 » |
|
Nie wiem czy tow. Monde wie, ale jest obecnie w świetle prawa właścicielem Pantofelka. Ja zaś z chęcią odkupię to wszystko za dobrą cenę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Stycznia 09, 2014, 09:33:10 » |
|
Ja też to chętnie odkupię! Zważcie na to, że jestem godniejszy, gdyż to na Arka najbardziej narzekała Katha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Stycznia 09, 2014, 10:00:16 » |
|
Bzdura. Ja jej zaprojektowałem logo i nawet mi jakoś godnie nie podziękowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Stycznia 10, 2014, 04:23:30 » |
|
To wszystko mnie się należy, jako prawowitemu władcy. Uznam to za odszkodowanie za lata niebycia królem.
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 01, 2014, 09:41:41 » |
|
Co się w końcu stało ze sklepami? Nie mówcie, że ten mały książę wziął!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpnia 01, 2014, 09:52:00 » |
|
No cóż, pewnie nadal stoją niedokończone. W każdej chwili możesz wznowić budowy i rozpocząć działalność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 01, 2014, 10:17:10 » |
|
Może przeróbmy to na różowe salony odzieżowe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|