|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Grudnia 17, 2013, 10:45:43 » |
|
Nie rozumiem dlaczego nie ma u nas tradycji krwawej kampanii wyborczej. Ja chcę, aby się coś działo! No dalej! Obiecujcie cuda! Macie czas do końca świąt.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 18, 2013, 09:56:44 » |
|
Jak KRPW wygra to będziemy rozwijać program kosmiczny. Przeznaczymy na to cały budżet państwa. Zadłużymy się na tysiąclecia, co da nam pretekst do wypowiedzenia wojny sąsiadom.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 18, 2013, 02:29:53 » |
|
Ostro to ostro. Jak KRPW wygra to będziemy rozwijać program kosmiczny A dupa, to w PRL są osoby już zaangażowane w przemysł kosmiczny. Głosujcie na przyszłość mikroukładu słonecznego! doprowadzę do upadku ZSKHiW, a Weerland razem z Laszkiem przyłączymy do Santanii i Burgii! Z pewnością to wszystkich zachęci.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 18, 2013, 03:06:42 » |
|
(podaje rękę)
Witamy na pokładzie, jeśli Ciecierad nie zacznie nic robić to go pomogę obalić. Też mnie wkurw*a że na razie sama astronomia.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudnia 18, 2013, 03:15:38 » |
|
Mi to pasuje, ważne żeby był.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 18, 2013, 03:19:18 » |
|
jedna wielka komedia, żenada........
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudnia 18, 2013, 03:48:26 » |
|
jedna wielka komedia, żenada........
Powiedział człowiek mylący Gnoma z Gnomonem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudnia 18, 2013, 06:14:08 » |
|
Kampania wyborcza nie ma tradycji, bo raczej nie było wcześniej potrzeby jej organizowania. Zarówno jeśli chodzi o astronomię, jak i o kampanię wypowiem się już nie dzisiaj(czytanie 3 stron zaległych wątków zajęło trochę czasu i trochę mnei wysiliło, gdyż wciąż jestem jeszcze w stanie choroby, która częściowo przyczyniła się do mojej nieobecności).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudnia 18, 2013, 07:09:29 » |
|
Kiedy dostanę się do Parlamentu doprowadzę do upadku ZSKHiW, a Weerland razem z Laszkiem przyłączymy do Santanii i Burgii!
Doskonale, to coś dla mnie! Wtedy będę mógł korzystając z pożogi zrabować całą Hirschbergię i wszystko wywieźć do Trizondalu. Jak KRPW wygra to będziemy rozwijać program kosmiczny. Przeznaczymy na to cały budżet państwa. Zadłużymy się na tysiąclecia, co da nam pretekst do wypowiedzenia wojny sąsiadom.
Dobry pomysł, ale należy zrobić to tak, aby każdy mógł skorzystać na malwersacjach związanych z rozbudową programu. jedna wielka komedia, żenada........
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20080117123853/nonsensopedia/images/thumb/0/00/Fakt.jpg/200px-Fakt.jpgKampania wyborcza nie ma tradycji, bo raczej nie było wcześniej potrzeby jej organizowania. Zarówno jeśli chodzi o astronomię, jak i o kampanię wypowiem się już nie dzisiaj(czytanie 3 stron zaległych wątków zajęło trochę czasu i trochę mnei wysiliło, gdyż wciąż jestem jeszcze w stanie choroby, która częściowo przyczyniła się do mojej nieobecności).
Po co czytasz te 3 strony? Ja w Twojej sytuacji po prostu przeglądam kilka najważniejszych i bardziej interesujących tematów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudnia 18, 2013, 08:13:19 » |
|
Po co czytasz te 3 strony? Ja w Twojej sytuacji po prostu przeglądam kilka najważniejszych i bardziej interesujących tematów. Powody są różne. Pierwszym jest nawyk. Kiedy przyjechałem do ZSKHiW, nie wiedziałem jakie wątki są ważne, więc czytałem wszystkie. Poza tym nie chcę aby ominęło mnie coś ważnego, co mógłbym przeoczyć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudnia 18, 2013, 09:20:10 » |
|
Rozumiem, że Erick Monde powyższym postem zapowiedział swój program polityczny na następną kadencję. Jeżeli tak to go w pełni popieram! Głosujcie na Ericka Mondeg, a także na KRPW!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudnia 18, 2013, 09:39:04 » |
|
A ja obiecuję zjednoczenie wszystkich ziem polinu(który oczywiście należy do ZSKHiw,ale to taka zabawa i są niby inne kraje),a tak na prawdę to i tak jak to wiadomo będę głosował na Ericka Monde który jest jedyną słuszną racją.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|