Dr. Ryszard Orwell
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« : Grudnia 08, 2013, 08:30:23 » |
|
Witam wszystkich jestem nowym przybyszem, pragnącym znaleźć spokojne miejsce i rozpoczęcie działalności politycznej. Jestem doktorem filozofii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudnia 08, 2013, 09:00:14 » |
|
Witaj, mój daimonion twierdzi, że nie powinienem pytać o to, skąd dowiedziałeś się o ZSKHiW, zatem tego nie uczynię. Polecam przeczytać FAQ i przejrzeć ogólnie forum. W razie wątpliwości służę pomocą.  Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 08, 2013, 09:13:22 » |
|
Witaj Towarzyszu! Skąd właściwie przybywasz?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudnia 08, 2013, 09:14:20 » |
|
Witam w imieniu wszystkich pięknych kobiet w ZSKHiW i zapraszam do osiedlenia się w Weerlandzie, zapraszam na herbatkę z prądem i ewentualnie jakieś ciasteczka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr. Ryszard Orwell
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudnia 08, 2013, 09:24:11 » |
|
Witam Towarzysza. Mam nadzieję ,że mogę tak się do Was zwracać. Jestem socjalistą. Takie pytanie gdzie mogę uzyskać obywatelstwo ? Natomiast FAQ już przeglądam. A znikąd Towarzyszu Młynariew, właśnie chcę zamieszkać w jednym państwie. Tematyka v-państw/mikronacji nie jest mi obca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudnia 08, 2013, 09:47:38 » |
|
Wniosek o obywatelstwo możesz złożyć w Królewskim Biurze Obsługi Obywatelskiej po kilku dniach aktywnego pobytu w państwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr. Ryszard Orwell
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudnia 08, 2013, 10:18:24 » |
|
Rozumiem dziękuje Towarzyszce. Postaram się to uczynić by w jak najszybszym czasie uzyskać obywatelstwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudnia 09, 2013, 07:44:18 » |
|
Poleciłbym Gubernię Zachodnią ale te ,,targi gubernialne" chyba nie przynoszą efektu. Również witam. Mam nadzieję, że się Towarzysz odnajdzie. Co do filozofii, to polecam przejrzeć Uniwersytet Hirschberski. mam nadzieję, że dzieł filozoficznych będzie tam więcej(kiedy tylko real przestanie zabierać czas).
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|