Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 15, 2014, 10:59:49 » |
|
Towarzyszu Dający Znać o Powołaniu HOMO,
myślicie, że powinienem to zatwierdzić w osobnym wątku?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marca 16, 2014, 06:25:19 » |
|
Towarzyszu Komisiarzu,
myślę, że powinniście nawet wydać rozporządzenie. Dodam, że wniosek złożyłem po natchnieniu mnie przez Wielkiego Sternika.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marca 16, 2014, 06:59:54 » |
|
Zaraz więc wydam rozporządzenie, chwała Wielkiemu Sternikowi!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 24, 2014, 10:07:34 » |
|
Panie Komisarzu, zatwierdź też naszą milicję! Oto ustawa o jej powołaniu: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=714.msg40357#msg40357Z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marca 24, 2014, 10:22:48 » |
|
Jutro mi o tym przypomnij, bo teraz zaczynam wychodzić z biura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #50 : Kwietnia 13, 2014, 08:26:25 » |
|
Tak zapomnieć o CIA? Hańba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #51 : Kwietnia 14, 2014, 08:42:27 » |
|
Dziękuję za pomyślne zakończenie całej sprawy. Odzyskałem zaufanie do rządu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #52 : Września 14, 2014, 10:19:10 » |
|
Na Tatusia, no już tyle dni czekam na rozpatrzenie kilku wniosków. Ja mam potężnych mocodawców!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Września 24, 2014, 07:53:31 » |
|
Szanowny Towarzyszu Komisarzu Bartoszu Derikorzu, co waść odwalasz z chemiczną kastracją? Jeśli zarządzenie nie zostanie wycofane, zrobię coś czego byście Towarzyszu nie chcieli, a więc uwolnię, trzymanych w Bździszewie funkcjonariuszy CIA i ich przywiozę z powrotem do Weerlandu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Września 24, 2014, 09:10:02 » |
|
Sam się prosiłeś. Nie ma już nadziei dla Weerlandu. Oddamy Wam Waszych funkcjonariuszy i w ten sposób doprowadzimy Weerland do ruiny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Września 24, 2014, 09:48:35 » |
|
Ale... No dobra, do większej ruiny nie zdołam Weerlandu doprowadzić. Ale i tak nic nie zmieni mojej decyzji i funkcjonariusze CIA do Weerlandu powrócąz czego ja ich w Bździszewie niby utrzymam?. Jako geniusz troski o człowieka jestem szczodry i litościwy ale także surowy, kiedy sytuacja tego wymaga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #59 : Września 25, 2014, 02:48:18 » |
|
Za Sternika było lepiej.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|