|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 15, 2013, 05:23:29 » |
|
Proszę o uznanie tow. Pansy Anclar-Swarzewskiej za zmarłą, co uzasadniam załącznikiem. Załącznik: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2000.45
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopada 16, 2013, 10:19:27 » |
|
A gdzie mam to napisać ??
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 16, 2013, 10:31:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Stycznia 07, 2014, 09:05:32 » |
|
Może by tak uznać Ramona za zmarłego? Jakie są wymagania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #34 : Stycznia 07, 2014, 09:09:08 » |
|
Możliwe, że śmierć danej osoby ale nie możemy mieć pewności.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #35 : Stycznia 07, 2014, 09:14:12 » |
|
Ramon nigdy nie umrze w naszych sercach.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #36 : Stycznia 07, 2014, 09:22:44 » |
|
Na razie nie ma kto ogłosić Ramona zmarłym - wszak nie mamy obecnie Komisarza Spraw Wewnętrznych. Poczekamy do wyboru nowego Rządu.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #37 : Stycznia 07, 2014, 09:24:35 » |
|
A nie lepiej żebyś Ty to ogłosił?Ty też masz do tego takie samo prawo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Stycznia 08, 2014, 09:20:29 » |
|
No dobra, jak wam tak zależy...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Stycznia 08, 2014, 09:23:55 » |
|
Uszanowanko dla rządu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lutego 19, 2014, 03:27:35 » |
|
Przypomniałem sobie, że w skład byłej MN wchodziły dwa pułki ZOMO (Zwłaszcza Oni Mogą Obić), czyli jednostki specjalne. Wpadłem początkowo na pomysł, by przekazać kontrolę nad nimi NKSW bezpośrednio, jednak ostatecznie z poparciem Komisarza opracowałem inny plan: otóż zgodnie z decyzją Parlamentu jednostki milicyjne przekazane zostają tej guberni, na której terenie stacjonują. Jako, że obecnie własne służby porządkowe posiadają KGH i GW uznajmy, że jeden pułk stacjonował w Hirschbergii, a drugi w Weerlandzie. Aby GZ nie czuła się poszkodowana władze Hirschberskie i weerlandzkie wypłacą wspólnie Zachodowi powiedzmy po milionie loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lutego 19, 2014, 05:32:49 » |
|
No to co ja mogę dodać? A ile to odszkodowanie dla GZ wyniesie? Pytam oczywiście jako NKSW.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lutego 20, 2014, 12:17:54 » |
|
Aby GZ nie czuła się poszkodowana władze Hirschberskie i weerlandzkie wypłacą wspólnie Zachodowi powiedzmy po milionie loli.
1 000 000 + 1 000 000 to wyjdzie jakieś 2 000 000 loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lutego 20, 2014, 11:42:47 » |
|
Nie doczytałem do końca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marca 11, 2014, 05:26:16 » |
|
Towarzyszu Komisiarzu, właśnie przypomniałem sobie, że powinienem był dać Ci do zatwierdzenia ustawę o powołaniu lokalnej milicji. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe opuszczenia, zwłaszcza że czynie to przed CIA. Oto uchwała: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=219.msg40449#msg40449Oto siedziba HOMO: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2988.0Łączę wyrazy powiedzmy szacunku, --
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|