Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipca 21, 2014, 10:32:25 » |
|
To co z tym pistoletem? Wszak pistolet to nie żadna broń, prócz tego, że teoretycznie bardziej odrzuca niż srAK. (własna realna autopsja).
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipca 28, 2014, 01:36:27 » |
|
Naprawdę lepiej będzie, gdy uzbrojeni nieróżowi mężczyźni powstrzymają się od wchodzenia na moje terytorium.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipca 29, 2014, 01:23:04 » |
|
Z dniem dzisiejszym ogłasza się rozwiązanie struktur państwowych Autorytarnego Księstwa Różowego Domu Kathy. Jestem już bezpieczna, a swą brygadę planuję wcielić w szeregi KSZ.
(-) Katha Joanna De Vill
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpnia 08, 2014, 09:15:52 » |
|
W imieniu Mieńszewickiego Funduszu Przodowników Pracy, pragnę powiadomić, że została Towarzyszka wytypowana na Przodowniczkę Pracy miesiąca(do wyboru) czerwca/lipca/ sierpnia. W związku z tym otrzyma Towarzyszka nagrodę wysokości 5000 loli, po którą należy zgłosić się do biura Mieńszewickiego Funduszu Przodowników Pracy w siedzibie Partii Równych Ludzi.
(-)Jarosław Krzyżowiec, asystent asystenta Sekretarza Generalnego Partii Równych Ludzi
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #19 : Września 17, 2014, 07:26:53 » |
|
Dość tego. Nie mam nic do roboty w państwie pochłoniętym przez dziecinne zabawy. Wyjeżdżam. Do czasu poprawy sytuacji w kraju szukajcie mnie w każdym innym państwie w Mikroświecie. Zapewniam jednak, że wrócę. Ewentualnie wrócę jak będzie trzeba zrobić obrady Parlamentu. Zabieram ze sobą Demokrację, Demencję, Agitację i Korupcję. Eulalia i Justynka zostają z Tobiaszem. W razie mojej śmierci chcę, aby to one po mnie dziedziczyły.
Słychać pisk opon samochodu, a kurz unosi się dookoła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #20 : Września 17, 2014, 07:29:42 » |
|
Zdrada i hańba! Przecież z raju się nie ucieka. Korpus Obrony Pogranicza musi ją powstrzymać!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #21 : Września 17, 2014, 07:31:04 » |
|
{kłaniając się}. namawiam szanownego króla na przejście na jedyną słuszną wiare. potroi ona siłe każdego władcy. wielka księga z odpowiedziami którą czcimy zniszczy wszelkich przeciwników. zniszczymy wspólnie wszystkich rebelianckich budzimirystów wiernych Arkadiuszowi. zgniećmy ich wspólnymi siłami na proch.
W obawie o własne życie nie mogę uciec? Nigdy mnie nie złapiecie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 17, 2014, 07:45:36 » |
|
Moja Pani! Czekaj na mnie!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 17, 2014, 07:49:50 » |
|
Wsiadaj i prowadź, nie wiem gdzie ja dojadę, jestem babą!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : Września 17, 2014, 07:54:35 » |
|
Kierunek: Skarland!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : Września 17, 2014, 07:58:44 » |
|
Przywieźcie jakieś pamiątki dla mnie! Ja tu zostanę i ocalę ZSKHiW!
Mogą być zwłoki Manuela de Catalána? W końcu nikt nie wie gdzie leży.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #27 : Września 17, 2014, 07:59:15 » |
|
TOBIASZ?? WZIĄŁEŚ DZIEWCZYNKI ZE SOBĄ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Września 17, 2014, 08:00:12 » |
|
No cóż, najwyraźniej w Weerlandzie nie może jednocześnie mieszkać więcej niż 4 ludzi :C
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : Września 17, 2014, 08:01:23 » |
|
TOBIASZ?? WZIĄŁEŚ DZIEWCZYNKI ZE SOBĄ??
Oczywiście. W końcu bagażnik mamy pojemny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|