|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Listopada 16, 2013, 04:12:27 » |
|
Zgodnie z Ordonansem z dn. 16.11.2013 r. do dnia 5 grudnia trwać będzie zgłaszanie kandydatur do Parlamentu ZSKHiW VI kadencji. Proszę o zgłaszanie się według wzoru: Imię i nazwisko kandydata: Przynależność polityczna (nieobowiązkowe): Posiadane obywatelstwa obce: Krótka charakterystyka (nieobowiązkowe): Niestety Ustawa wymaga 20 dni na składanie kandydatur. Jakoś nikt nie zauważył tego wcześniej. Liczę na krwawą kampanię wyborczą.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2013, 09:46:29 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopada 16, 2013, 04:21:39 » |
|
Imię i nazwisko kandydata: Tobiasz von Richtoffen-Deithven Przynależność polityczna (nieobowiązkowe): PRL Posiadane obywatelstwa obce: Aryun
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopada 16, 2013, 04:27:14 » |
|
To już nie lepiej zrobić wybory na następną kadencję? Bo teraz, jak rozumiem, chodzi tylko o wybranie posła na miejsce Pansy?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopada 16, 2013, 04:43:48 » |
|
Niby można nie robić, ale co nam szkodzi?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopada 16, 2013, 05:20:09 » |
|
I tak niedługo kończy się kadencja więc niech Tobiasz zostanie tym posłem
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopada 16, 2013, 09:39:05 » |
|
Po prostu nie ma co tak wydłużać tej kadencji. Przecież ustaliliśmy, że ZSKHiW potrzeba zmian.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopada 17, 2013, 10:56:21 » |
|
Co sądzi reszta? Ostatecznie można by poczekać na koniec kadencji, ale co z kolejnymi obradami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopada 17, 2013, 12:08:44 » |
|
Ty królu możesz zostać archibokassą do końca tej kadencji
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 18, 2013, 09:50:59 » |
|
Imię i nazwisko kandydata: Katha Joanna de Vill Przynależność polityczna (nieobowiązkowe): brak Posiadane obywatelstwa obce: brak Krótka charakterystyka (nieobowiązkowe): Jestem młodą, atrakcyjną kobietą. Mam sześcioro dzieci z królem, o czym on nie wie. W przeszłości miałam okazję pokazać swój wybitny talent dyplomatyczny i obycie w wojence, cechy, które na pewno zapewnią mi sukces w parlamencie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 26, 2013, 09:30:21 » |
|
Imię i nazwisko kandydata: Erick Monde- Kovacs Przynależność polityczna (nieobowiązkowe): Aralska Socjaldemokratyczna Partia Robotnicza (ASPR) Posiadane obywatelstwa obce: Siedmiogród, Mikrosławia i Nordia (kiedyś) Krótka charakterystyka (nieobowiązkowe): Od niedawna jestem premierem Aralskiego Regionu Autonomicznego, z Aralią jestem związany od kilka lat. Jestem też oficerem Aralskiej Armii Narodowej (AAN), byłem szefem IBW. Jestem zgodnym i kreatywnym politykiem. Brałem udział w Komisji Negocjacyjnej.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopada 26, 2013, 05:15:57 » |
|
Ojej, już trzech kandydatów. I tak wiem kto wygra. Już nie mogę się doczekać tych emocji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 27, 2013, 09:38:19 » |
|
A ilu (minimum) powinno wejść? Bo słyszałem coś o czterech...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopada 27, 2013, 03:38:50 » |
|
Wybieramy jednego posła bieżącej kadencji, gdyż Pansy odeszła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopada 27, 2013, 06:53:53 » |
|
Mam podobny dylemat ale z innych powodów.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|