Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« : Października 26, 2013, 05:15:05 » |
|
Usługi reklamowe! Oferujemy usługi reklamowe i stworzenie reklamy. Reklamy będą w audycjach, filmach i wiadomościach. Ceny: krótka - 1250 loli. długa - 1890 loli. oddzielna audycja reklamowa - 2700 loli. Zapraszamy do korzystania z tej taniej oferty!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 27, 2013, 02:29:30 wysłane przez Siergiej Makłow vel Sterlicht »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 26, 2013, 05:23:23 » |
|
Reklama KRPW, hmm? Krwawa i wesoła? Cóż, zobaczę co da się zrobić. Oddzielna audycja, rozumiem? Lepiej się zdecyduj, bo płatne z góry. Jak będą jakieś zażalenia to potem porozmawiamy.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 26, 2013, 05:31:22 » |
|
A więc zabieram się do roboty. Muszę materiałów poszukać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 26, 2013, 06:36:51 » |
|
Teraz, teraz. Ale fakt, za taką robótkę chyba ceny pójdą wzwyż.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 26, 2013, 07:43:01 » |
|
Dam Ci 5 000 loli za zrobienie reklamy dla ObrzyneXu.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #8 : Października 26, 2013, 08:14:26 » |
|
To ja też za reklamę TelSternu. Żebyś miał.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 26, 2013, 08:22:11 » |
|
Dobrze. Sprawa ObrzyneXu: -czy firma posiada logo? Jak tak to najlepiej w formacie PNG. -czy to ma być reklama ogólnie firmy czy też usług? Mam rozumieć, że to audycja reklamowa, tak? Więc po ustaleniu wszystkiego proszę o wpłatę loli na moje konto.
Sprawa TelSternu: -czy firma posiada logo jak wyżej? -czym zajmuje się firma? -czy to ma być reklama krótka, długa, czy audycja?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 26, 2013, 08:24:19 wysłane przez Siergiej Makłow vel Sterlicht »
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 26, 2013, 08:23:46 » |
|
Nie mamy logo.
Firma zajmuje się produkcją i sprzedażą przyrządów astronomicznych.
Nie mam punktu odniesienia, a więc niech będzie średnia.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 26, 2013, 08:28:24 » |
|
Nie mamy logo.
Firma zajmuje się produkcją i sprzedażą przyrządów astronomicznych.
Nie mam punktu odniesienia, a więc niech będzie średnia.
Siedzący przed biurkiem wstukał coś sobie do komputera, coś poklikał, policzył i dodał:Dobrze. Postaramy się wykonać to jak najszybciej. Nie mamy w swej ofercie średniej reklamy, ale proponujemy reklamę długą za jedynie 600 loli. To około 40-60 sekund reklamy w wiadomościach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #12 : Października 26, 2013, 08:40:44 » |
|
No to w takim razie, długa będzie dobra. Płacić z góry, jak rozumiem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Moderator
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #13 : Października 26, 2013, 08:43:10 » |
|
Tak, tak. Aktualnie czekamy na prezesa ObrzyneXu, bo zbieramy materiał na wiadomości, ale wpłacać można teraz. Nawet trzeba, he-he. Przyjemnie pracownik pokiwał głową i znów coś zaczął pisać na komputerze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #14 : Października 26, 2013, 09:07:42 » |
|
Dobrze. Sprawa ObrzyneXu: -czy firma posiada logo? Jak tak to najlepiej w formacie PNG. -czy to ma być reklama ogólnie firmy czy też usług? Mam rozumieć, że to audycja reklamowa, tak? Więc po ustaleniu wszystkiego proszę o wpłatę loli na moje konto.
-Nie mamy logo, ogólna i tym czym się zajmujemy,chcę by było wykonane w podobny sposób,lecz inny,jak KRPW.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|