|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #30 : Października 26, 2013, 09:00:38 » |
|
Przecież jedyną słuszną ideą jest mieńszewizm. Dostaliście Zlewnię i to powinno Wam wystarczyć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #31 : Października 26, 2013, 12:28:08 » |
|
Nie jesteśmy większością, tylko sumą mniejszości!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Października 26, 2013, 04:50:32 » |
|
Przecież Tobiasz to ewidentny Hirschberg.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Października 26, 2013, 05:27:08 » |
|
Ale ja tak super rozbudowałem Laszkberg. To kulturowo-religijno-przemysłowo-rolnicze centrum ZSKHiW i zasługuje na bycie Stolicą! W Laszkbergu jest wszystko co potrzebne do pracy Rządu: Park Wodny, Karczma, alkohol.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #35 : Października 26, 2013, 05:39:20 » |
|
To zgłoście poprawkę do Konstytucji. Dawno tego nie robiliśmy.
Tak czy inaczej ja jako król i tak zostanę w Hirschbergu, bo tam był został Chłopacy, Unierad, Przemysł i inni wybitni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr. Ryszard Orwell
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudnia 09, 2013, 03:14:35 » |
|
Towarzysze, taka ciekawość mnie naszła, cóż to wydarzyło się w stolicy ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudnia 10, 2013, 06:23:41 » |
|
Towarzysze, taka ciekawość mnie naszła, cóż to wydarzyło się w stolicy ?
A takie tam kłótnie i lekka destabilizacja. Na szczęście odbudujemy wszystko w lepszej formie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|