Zjednoczone Socjalistyczne Królestwo Hirschbergii i Weerlandu
Stycznia 25, 2026, 12:22:03 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 73 74 [75] 76 77   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SALA NARAD  (Przeczytany 30858 razy)
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #1110 : Marca 02, 2022, 11:38:29 »

Ze wszelką akcją zbrojną poczekajmy może jednak do zakończenia mej wizyty w Leocji. Nie chce se utrudniać zawarcia kontraktu na uran.

pre/mier , osoba premiernicza, psoba
Ametyst
Rex Ambulans Serenissimus
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1111 : Marca 02, 2022, 11:38:51 »

Dobry pomysł.

prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimus
Ametyst z rodu Faradobusów

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1112 : Marca 02, 2022, 12:37:33 »

PMOBiści mają ręce i nogi. Dopłyną. KFW powinna tylko asystować kolumnom wodnym.

Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu
Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel
Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś!
(-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1113 : Marca 02, 2022, 01:23:41 »

Można też ich zrzucić z samolotów jako desant.

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1114 : Marca 02, 2022, 06:45:21 »

Obawiam się, że wszelkie grafiki z forum zdechły, więc nie mamy dowodów. Ja je najpewniej skitrałem na dysku przenośnym, ale obecnie nie mam do niego dostępu. No to trzeba bez dowodów i bez wskazania o jaki teren dokładnie chodzi. Niech się domyślają, złodzieje jedne.

Do monarchofaszystów ze Związku Winkulijskiego.

Ja, Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor, władca Wielkiego Budzimiratu Apfelisnel domagam się natychmiastowego zwrotu tej wyspy, którą bezprawnie zagarnęliście. Wy złodzieje, wy abstynenci, ja wam tego nie odpuszczę. Mieszkańcy tych ziem przez lata integrowali się z Ludem Szlacheckim Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa poprzez tak zacne inicjatywy jak kathowskie rzezie innowierców i wyznaczanie specjalnych stref dla niebudzimirystów. Sam, tymi ręcami mapy rysowałem, by żyło im się lepiej. Sam zdecydowałem się na schowanie stosownego działu o wyspie w archiwum. A teraz jakieś kozie chwosty ośmielają się zniweczyć to wszystko, co osiągnął monarchosocjalizm?
Nam, potomkom Pra-Weerlandu, istotom wyższym wobec poślednich zwierząt v-świata ta wyspa się po prostu należy. Jeśli do 10 marca roku 2021 tereny te nie zostaną oddane pod moją kontrolę jako państwo skonfederowane z ZSKHiW wraz z odszkodowaniem w postaci stu iterbowych posążków przedstawiających hołd waszych władz przed moją osobą, to dokonana zostanie interwencja zbrojna. Poborowi z Przymusowych Młodzieżowych Oddziałów Budzimira ze wsparciem Królewskiej Floty Wojennej dokonają desantu z morza, ziemi i powietrza. Mieszkańcy Budzimiratu przywitają ich kwiatami jak wyzwolicieli, co zhańbi i ośmieszy monarchofaszystowski Związek Winkulijski w całym v-świecie.
Możecie tego uniknąć o niewierne psy, bowiem zgodnie z naukami Budzimira III jestem człowiekiem skromnym i ugodowym. Słuchajcie się mnie, lub gińcie!

Nie wiem, czy nie za łagodnie?
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2022, 06:48:23 wysłane przez Mistrz Budzimir VII » Zapisane

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #1115 : Marca 02, 2022, 07:34:05 »

Troche za łagodne. Poza tym myśle ze pod tą odezwą powinniśmy się też podpisać ja wraz z Królem , by wyrazić poparcie całego państwa wobec twej pokojowej inicjatywy.

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1116 : Marca 02, 2022, 09:24:46 »

Na razie myślę, że nie trzeba angażować władze ZSKHiW w podpisy, teoretycznie Budzimirat nie był jego częścią.

Do monarchofaszystów ze Związku Winkulijskiego.

Ja, Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor, władca Wielkiego Budzimiratu Apfelisnel domagam się natychmiastowego zwrotu tej wyspy, którą bezprawnie zagarnęliście. Wy złodzieje, wy abstynenci, ja wam tego nie odpuszczę. Mieszkańcy tych ziem przez lata integrowali się z Ludem Szlacheckim Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa poprzez tak zacne inicjatywy jak kathowskie rzezie innowierców i wyznaczanie specjalnych stref dla niebudzimirystów. Sam, tymi ręcami mapy rysowałem, by żyło im się lepiej. Sam zdecydowałem się na schowanie stosownego działu o wyspie w archiwum. A teraz jakieś kozie chwosty ośmielają się zniweczyć to wszystko, co osiągnął monarchosocjalizm?
Nam, potomkom Pra-Weerlandu, istotom wyższym wobec poślednich zwierząt v-świata ta wyspa się po prostu należy. Jeśli do 10 marca roku 2021 tereny te nie zostaną oddane pod moją kontrolę jako państwo skonfederowane z ZSKHiW wraz z odszkodowaniem w postaci stu iterbowych posążków przedstawiających hołd waszych władz przed moją osobą, to dokonana zostanie interwencja zbrojna. Poborowi z Przymusowych Młodzieżowych Oddziałów Budzimira ze wsparciem Królewskiej Floty Wojennej dokonają desantu z morza, ziemi i powietrza. Mieszkańcy Budzimiratu przywitają ich kwiatami jak wyzwolicieli, co zhańbi i ośmieszy monarchofaszystowski Związek Winkulijski w całym v-świecie. Krowy wasze i kobiety przestaną się cielić, ciała wasze pokryją się futrem, a prości ludzie widząc jak Budzimirat rośnie w chwale obalą z nami wasz marionetkowy rząd, a tedy czeka was kaźń okrutna. Na kawałki członki wasze będą cięte i w imię Łowcy rzucane Weerlandczykom na pożarcie, płuca wasze gazami morowymi Zlewni wypełnimy, a na koniec głowy wasze odcięte zostaną, lecz przy życiu i świadomości utrzymane, w białych pokojach w deprawacji sensorycznej przechowane.
Możecie tego uniknąć o niewierne psy, bowiem zgodnie z naukami Budzimira III jestem człowiekiem skromnym i ugodowym. Słuchajcie się mnie, lub gińcie!

« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2022, 09:32:31 wysłane przez Mistrz Budzimir VII » Zapisane

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #1117 : Marca 02, 2022, 11:07:14 »

Ale.Ja.CHCE.Coś.Podpisać (kładzie sie na podłoge czerwony na twarzy i zaczyna walić pięściami o ziemie głośno płacząc) Ja chce coś podpisać! Dajcie mi coś podpisać!

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1118 : Marca 04, 2022, 02:46:02 »

Już wysłałeś?

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1119 : Marca 04, 2022, 06:33:25 »

Już wysłałeś?

Czekałem na akceptacje.

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1120 : Marca 04, 2022, 08:16:25 »

Wysyłaj. Mogę Ci to zrobić w formie profesjonalnego pisma z nagłówkiem.

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1121 : Marca 04, 2022, 11:27:26 »

A poproszę i dziękuję!

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1122 : Marca 05, 2022, 09:54:08 »

No i dziękuję ugułem za tę odezwę.

* Do monarchofaszystow.pdf (208.24 KB - pobrany 24 razy.)

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1123 : Marca 05, 2022, 12:04:16 »

Towarzysze, mamy problem, mój posłaniec został zatrzymany na granicy i nie chcą go wpuścić. Ichniejsza rejestracja migrantów nie działa!

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #1124 : Marca 05, 2022, 09:19:29 »

Ultimatum zostało wysłane. Teraz trzeba liczyć na ich rozsądek.

Strony: 1 ... 73 74 [75] 76 77   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.13 sekund z 22 zapytaniami.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 2: index.polish-utf8 (default), Modifications.polish-utf8 (default).
Files included: 8 - 364KB. (show)
Queries used: 22.

[show queries]