Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #660 : Czerwca 12, 2013, 08:28:12 » |
|
Myślę, że z okazji tego święta można by powznosić masę budynków dla uczczenia tow. dziesiętnika.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #661 : Czerwca 13, 2013, 03:21:13 » |
|
Mamy czas do października. Akurat wypadają wakacje, dzieci mają wolne i mogą ochotniczo popracować przy przygotowaniach. Jest dużo czasu, więc zrazu można przygotować kraj do moich urodzin.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #662 : Czerwca 13, 2013, 07:13:41 » |
|
W wakacje trzeba się lenić. Poza tym wszyscy gdzieś powyjeżdżają.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #663 : Czerwca 13, 2013, 07:49:33 » |
|
My owszem, ale można zmuszać dzieci, aby przygotowywały. Te weerlandzkie co do Aralii pojadą to niech pomnik w Ruhe budują.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #664 : Czerwca 14, 2013, 03:05:43 » |
|
O, dzięki że mi o tym przypomniałeś. Rok temu grupa aralskich dzieci przyjechała do Guberni Weerlandzkiej, to teraz grupa weerlandzkich dzieci powinna pojechać do Aralii (tak jak się umawiałem z Erickiem Monde).
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #665 : Czerwca 15, 2013, 08:01:22 » |
|
Król ma urodziny w wakacje ? Ja także mam w wakacje,a dokładniej to w sierpniu.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #666 : Czerwca 16, 2013, 09:02:14 » |
|
O, dzięki że mi o tym przypomniałeś. Rok temu grupa aralskich dzieci przyjechała do Guberni Weerlandzkiej, to teraz grupa weerlandzkich dzieci powinna pojechać do Aralii (tak jak się umawiałem z Erickiem Monde).
Słusznie, trzeba wyznaczyć Pmobi...eee jakąś klasę. Król ma urodziny w wakacje ? Ja także mam w wakacje,a dokładniej to w sierpniu.
Każde dziecko wie, że mam urodziny 2 października. Trzeba więc zacząć przygotowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #667 : Czerwca 19, 2013, 02:32:43 » |
|
Towarzysze z PMOB,
wyznaczyliście już tych peda... tych słabszych z 'Prabudzimira' do misji w A... zamiejscowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #668 : Czerwca 22, 2013, 04:10:36 » |
|
No i przez ignorancję PMOB pojadą dzieci. Trudno się mówi. Tymczasem sam wykazałem się inicjatywą i w ten upał wydałem rozkaz rozpoczęcia akcji poszukiwań Wielkiego Komara. Mam nadzieję, że już wkrótce plaga tych wstrętnych owadów zakończy się. Raporty będą zdawane na bieżąco.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #670 : Czerwca 22, 2013, 04:24:33 » |
|
Ślepym widocznie, bowiem nic nie zauważyłem. Rząd powinien mi ufundować nowe oczy. Tak czy inaczej pragnę wysłać do PMOB-u Ametysta, bo fałszywiec Faradobus zniknął. Jest jakaś wolna posada nadzorcy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #671 : Czerwca 22, 2013, 05:22:45 » |
|
Ale ja... nie rozumiem, ja odpisałem. Już trzeci raz nie pojawił się mój post.
Mhm, fajna wymówka. Hahaha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #672 : Lipca 04, 2013, 12:28:07 » |
|
Jak wygląda walka z komarami? Dajcie jakie tam raporty.
Jednocześnie informuję, iż planuję odwołać większość dowódców KSZ oraz mianować jednego wodza dla KSL, KSL oraz KFW, który w przyszłości najpewniej obejmie nowo utworzoną funkcję dowódcy KSZ. Jacyś chętni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #673 : Lipca 04, 2013, 12:54:50 » |
|
No ja, rzecz jasna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #674 : Lipca 05, 2013, 03:52:33 » |
|
A tak poza tym, MN i Wiedźmini złapali człowieka podającego się za Wielkiego Komara. Jeszcze go przesłuchujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|